Samenwerkingspartner

Samenwerking

CHEFS CULINAR en de wereld om haar heen

Wij hechten veel waarde aan de relatie met onze afnemers, onze medewerkers, leveranciers en de wereld om ons heen. CHEFS CULINAR is met trots een samenwerking aangegaan met de volgende organisaties:

De voedselbank Gocher Tafel

Hier kunnen mensen die moeite hebben met rondkomen kosteloos levensmiddelen afhalen. CHEFS CULINAR stelt producten uit haar assortiment ter beschikking en draagt dit goede doel een warm hart toe.

Kledinginzameling voor Roemenië

Al meer dan 20 jaar wordt een keer per jaar in de winter door de medewerkers van CHEFS CULINAR kleding ingezameld. Deze kleding wordt verzameld op een centraal punt in Ciacova te Roemenië. Vanuit hier wordt het verdeeld over onder andere ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, scholen en kinderopvang.

Het Kokskwartet

Wij zijn vriend van het Kokskwartet. Het Kokskwartet heeft als doelstelling een vereniging te zijn voor alle mensen die professioneel bezig zijn op het gebied van voeding. Wij willen graag een bijdrage leveren om innovatie op het gebied van eten, drinken en gastvrijheid te stimuleren.

Hospitality Management Nederland

Hospitality Management Nederland is een landelijke vereniging voor het Food & Hospitality management van de zorg. Zij heeft als belangrijkste activiteiten: vakinhoudelijke belangen behartigen, vakkundigheidsbevordering, participatie en vertegenwoordiging in het beroepsveld van Hospitality Management en het bieden van een netwerkfunctie.

Koksgilde

Koksgilde Nederland is de grootste vereniging van food professionals in horeca, instellingen en catering. Het Koksgilde komt op voor de belangen van koks en voor het koksvak. CHEFS CULINAR is vriend van Koksgilde Nederland.


Actueel

vrouw met hamburger

Onze wereld staat nooit stil. Lees over actuele ontwikkelingen, nieuws en wat ons op dit moment bezig houdt. 

Een breed assortiment

assortiment

In ons assortiment vindt u een compleet aanbod voor in en rondom uw keuken. Door onze internationale samenwerking beschikken wij over kwaliteitsproducten uit binnen- en buitenland.

Benieuwd wat wij u kunnen bieden?

CHEFS CULINAR

CC

CHEFS CULINAR is uw totaalleverancier in food, non-food en versproducten. U kiest uit een breed Nederlands en Duits assortiment, wij bieden de hoogste kwaliteit en de beste service.

Medewerker met headset

Contact

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)24 7119801 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder.