Een kok bereidt een gerecht voor

Maak kennis met onze klant "Restaurant Smaak"

11.02.2014

Gerecht bij Smaak in Cuijk met vers vlees van JOMO Foodservice
Proef de vers vlees producten van JOMO Foodservice bij restaurant Smaak in Cuijk
Smaak Cuijk Vacuüm verpakt vlees in de koeling bij Smaak Cuijk Biefstuk van het Black Angus Biefstuk van het Black Angus Vers vlees wordt gesneden ter voorbereiding Gerechten worden bereidt op " The Big Green Egg" Een vleesgerecht met frietjes

De voorbereidingen voor de avond zijn al in volle gang op het moment dat ik bij Restaurant Smaak aan kom. Twee jaar geleden zijn Ronald Zeelen en Paul van den Boom dit restaurant in Cuijk begonnen. Zes dagen per week bereiden zij de meest lekkere gerechten en serveren deze met een glimlach uit aan de gasten.

Vanaf de opening van Smaak werken ze samen met JOMO Foodservice. Paul was bekend met het vers vlees van JOMO Foodservice en wilde dit graag gebruiken in hun restaurant. Hij weet nog goed hoe dat ging. Voor de opening wilde hij eerst de gerechten testen. Samen met de vers vlees adviseur van JOMO Foodservice heeft hij het vlees gesneden en bereid om te zien of het echt aan zijn verwachtingen voldeed. Nog steeds kan hij met vragen bij onze vers vlees specialist Erich Greis terecht. Doordat ze elkaar inmiddels goed kennen, kan Paul erop vertrouwen dat hij van Erich precies de stukken vlees krijgt die hij graag hebben wil. Uiteraard hoort daar een lekker glas wijn bij. Het wijnassortiment van JOMO Foodservice is erg divers waardoor er volop keuze is voor een passende wijn bij elk gerecht. 

“Eén keer bestelde ik een stuk vlees ergens anders ter gelegenheid van Koninginnedag”, vervolgd Paul zijn verhaal. “Helaas kreeg ik van verschillende gasten te horen dat het vlees niet zo mals was als dat ze gewend waren”. “Dat was dus de eerste en de laatste keer dat ik ergens anders vlees heb besteld”. Hij bereidt een groot deel van het vlees op een Big Green Egg. Hierdoor krijgt het vlees een licht gerookte smaak.

De bestelling heeft Paul vandaag al gedaan. Hij doet zijn bestellingen via de webshop of hij belt de bestelling door aan de klantenservice. De vrachtwagen met producten is ook al langs geweest. De vaste chauffeur levert de goederen af en zet ze op de juiste plek. Het fijne van een vaste chauffeur voor Smaak is dat hij precies weet waar de producten moeten staan en dat scheelt tijd.

We beginnen aan de rondleiding door het restaurant en de keuken. Via de achteringang komen de goederen binnen waarna ze worden opgeslagen in de koeling of in het magazijn. Via de achterkant komen we in de keuken. Hier zijn ze druk met alle voorbereidingen voor de avond. Wat ruikt het lekker! De Big Green Egg heb ik inmiddels ook gespot. Via de keuken kijk je direct het restaurant in. Dit doen ze om contact met de gasten te kunnen houden. Maar ook zodat gasten kunnen zien hoe ze in de keuken werken, laat ik me door Paul vertellen.

De eerste gasten komen inmiddels binnen en het is tijd om ze te ontvangen. De bestelde gerechten staan klaar om geserveerd te worden. Het ziet er goed uit, smaakt heerlijk en de sfeer is gezellig. Wat wil je als als gast nog meer!


Corporate brochure

Corporate brochures

CHEFS CULINAR is een internationale leverancier. Voor zowel food als non-food producten. Voor de markten horeca, zorg en catering.

U leest meer over CHEFS CULINAR in onze Corporate brochure

Het vers vlees van JOMO Foodservice

Vers vlees klaar om verwerkt te worden

Het vers vlees van JOMO Foodservice wordt in eigen beheer geproduceerd voor onze klanten. Dagelijks zorgen onze gedreven collega's ervoor dat onze klanten de beschikking hebben uit een breed en diep assortiment.

Lekker, gezond en echt vers!

Verschillende producten uit ons food assortiment

Ons assortiment

Alles weten over de producten uit ons assortiment? Lees dan meer op onze assortimentspagina.

Medewerker met headset

Contact

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)24 7119801 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder.