water

Nieuwe Reiniging en Hygiëne catalogus

25.11.2013

Vrouw met verschillende reinigingsmiddelen in haar hand
JOMO Foodservice heeft een breed assortiment aan reinigingsmiddelen en hygiëneproducten

Hygiëne is een belangrijk thema in ons dagelijks leven. Om niet ziek te worden is goede hygiëne noodzakelijk. Voor ouderen en mensen met gezondheidsproblemen is het vaak van levensbelang. Daarom hebben wij voor u een groot aantal reiniging en hygiëne producten in ons assortiment. Zo kunnen we u in elk geval helpen om de juiste producten te gebruiken. Om u een indruk te geven van de producten uit ons reiniging en hygiëne assortiment, hebben we voor u deze catalogus geproduceerd. De catalogus is zorgvuldig samengesteld door ons team van reiniging en hygiëne specialisten.

In de catalogus vindt u producten die geschikt zijn voor keukenhygiëne, textielhygiëne, objecthygiëne en persoonlijke hygiëne. Bovendien bevat de catalogus informatie over producten als beschermende kleding, reinigingsapparaten en toebehoren, afvalverzorging en verpakking en decoratie.

Mist u bepaalde merken of producten in de catalogus? Aarzel dan niet op hiernaar te informeren bij onze klantenservice. Onze klantenservice helpt u graag verder met al uw vragen. Zij zijn bereikbaar via het nummer: 024-7119801 of via het e-mailadres: info@jomo-foodservice.nl

Catalogus opengeklapt

Brochure aanvragen

Ons veelzijdige assortiment bij u op kantoor. Vraag uw brochure hier aan.

Verschillende producten uit ons food assortiment

Ons assortiment

Alles weten over de producten uit ons assortiment? Lees dan meer op onze assortimentspagina.