vrachtwagen chefs culinar

CHEFS CULINAR

Uw totaalleverancier van food, non-food en versproducten

CHEFS CULINAR is uw totaalleverancier van food, non-food en versproducten. Elke dag vragen wij ons af hoe wij aan uw succes bij kunnen dragen. U, als klant in de horeca, catering of zorg, staat bij ons in het middelpunt. Wij zijn continu in ontwikkeling om de mooiste producten, de beste kwaliteit en de hoogste service te waarborgen.

Met ons totaalassortiment bieden wij alles voor uw professionele keuken. Wij leveren een kwalitatief en compleet assortiment van food, non-food en versproducten bestaande uit A-merken van hoogwaardig Nederlands en Duits label. Met ons Duitse assortiment en vers vlees uit eigen slagerijen onderscheiden wij ons in de markt.

Vanuit ons centrale magazijn in Nijmegen leveren wij uw producten in heel Nederland, waar u wilt en wanneer u wilt. Uiteraard met behulp van de modernste opslag- en vervoerstechnieken, middels efficiënte logistiek en tegen gunstige prijzen. Onze vrachtwagens zijn uitgerust met drie compartimenten, zodat ieder product onder de juiste temperatuur wordt vervoerd. Onze service reikt tot in uw keuken: wij pakken de rolcontainers die we leveren graag voor u uit. Op deze manier weten we zeker dat uw producten in de juiste staat zijn en blijven.

Samen werken wij aan uw succes!

Internationaal

CHEFS CULINAR is sinds 1923 actief in Duitsland en inmiddels uitgegroeid tot nationale marktleider in Duitsland. Dit heeft ervoor gezorgd dat het bedrijf in de loop der jaren ook buiten de landsgrenzen op zoek ging naar nieuwe kansen. Inmiddels zijn er, naast Duitsland, vestigingen in Denemarken, Zweden, Oostenrijk, Polen en Nederland.

Sinds 2011 is CHEFS CULINAR actief in Nederland. De eerste jaren werkten onze medewerkers vanuit het moederbedrijf in Weeze, maar sinds april 2014 heeft CHEFS CULINAR een eigen vestiging in Nijmegen.

Ook op het water is CHEFS CULINAR goed vertegenwoordigd met Hanseatic Marine Service (HMS) met vestigingen in Hamburg, Kiel en Singapore. Vanuit hier worden de klanten in Antwerpen, Rotterdam en Amsterdam bediend.

 


Een breed assortiment

assortiment

In ons assortiment vindt u een compleet aanbod voor in en rondom uw keuken. Door onze internationale samenwerking beschikken wij over kwaliteitsproducten uit binnen- en buitenland.

Benieuwd wat wij u kunnen bieden?

Ik wil klant worden

kok en sales manager in overleg

Elke dag vragen wij ons af hoe wij aan het succes van onze klanten bij kunnen dragen. U, als klant in de horeca, catering of zorg, staat bij ons in het middelpunt.

Kies voor kwaliteit, deskundigheid en de beste service! Word klant van CHEFS CULINAR.

Uw voordelen

  • Alles uit een hand
  • Nederlands en Duits assortiment
  • A-merken en private label
  • Eigen productie vers vlees
  • Persoonlijke aandacht
  • Advies op maat
  • Gediplomeerde koks en vakexperts
  • Kwaliteitsgarantie