Huismerken

Onze eigen merken

Uw wensen, onze mogelijkheden

CHEFS CULINAR beschikt over een breed assortiment huismerken in een basis en premium segment. U bestelt eenvoudig alles wat u nodig heeft uit een hand, en profiteert daardoor van diverse voordelen:

  • Goede prijs-kwaliteit verhouding
  • Grote beschikbaarheid door gebundelde bestelprocessen
  • Leveringsbetrouwbaarheid
  • Kwaliteitsgarantie
Premium segment

Tot ons premium segment behoren STAR CULINAR, MEISTERFRISCH en BEEF CULINAR. Het premium segment bestaat uit artikelen die van super kwaliteit zijn tegen een eerlijke prijs.

Basis segment

De merken BASE CULINAR, BASE ELEMENTS EN BASE CLEAN vormen ons basis segment. Met deze huismerken bieden wij een goed alternatief voor producten met A-merken. Maar dan met een lagere prijs.


Logo Beef Culinar

BEEF CULINAR

Exclusief verkrijgbaar bij CHEFS CULINAR!
Het vlees van BEEF CULINAR is afkomstig uit Argentinië en wordt gemaakt van de beste runderrassen. De runderen worden gehouden onder perfecte leefomstandigheden, waardoor de vleeskwaliteit optimaal is. Onze vleesexperts zijn betrokken bij het gehele productieproces en kunnen daardoor de kwaliteit waarborgen. 

STAR CULINAR

STAR CULINAR

Het beste om puur te genieten

STAR CULINAR bestaat uit food producten van topkwaliteit. Voor vakmensen die houden van creativiteit in koken. STAR CULINAR staat voor geraffineerde producten samengesteld met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Onderscheid u met deze producten van standaard gerechten. Geef uw gasten de kans om uw creativiteit te proeven.

MEISTERFRISCH

MEISTERFRISCH

Kwaliteit en vers uit meesterhand

Bijzonder trots zijn wij op ons huismerk MEISTERFRISCH: vers rundvlees van de hoogste kwaliteit. In onze eigen slagerij wordt alleen gebruik gemaakt van Duitse vaarzen, die op een diervriendelijke manier gehouden worden en waarvan de herkomst is gecontroleerd. Laat uw gasten de natuurlijke, verse vleessmaak ontdekken.

BASE CULINAR

BASE CULINAR

De basis voor elke dag

BASE CULINAR biedt een breed alternatief aan food producten uit verschillende productgroepen met gunstige prijzen. Al uw basisproducten als convenience, in klein- of in grootverpakking. Dit biedt u de mogelijkheid sneller en effectiever te werken. Hierdoor houdt u meer tijd over die u aan uw gasten kunt besteden.

BASE ELEMENTS

BASE ELEMENTS

Zeker van uw eerste indruk

Een moderne, nette uitstraling van uw restaurant, hotel of zorgcentrum begint bij de juiste tafelaankleding. Hiermee vormt men een eerste indruk, het is uw visitekaartje. In ons BASE ELEMENTS assortiment vindt u een verscheidenheid aan servies van hoge kwaliteit in alle gebruikelijke soorten en maten.

BASE CLEAN

BASE CLEAN

Snelle en zekere reiniging en hygiëne

In onze branche is hygiëne een niet te onderschatten belang. BASE CLEAN biedt u de middelen die u dagelijks nodig heeft in een uitstekende kwaliteit, maar dan tegen gunstige prijzen. Het assortiment bestaat uit zowel reinigingsproducten als reinigingshulpmiddelen.


Beef Culinar

Nieuw in ons assortiment! Kwaliteitsvlees uit Argentinië

BEEF CULINAR

Nog meer weten?

Assortiment food

Bent u nieuwsgierig naar de rest van ons assortiment?

Toetsenbord en muis

Webshop

24 uur per dag, 365 dagen per jaar kunt u via onze webshop een bestelling plaatsen.