Runderen op vlakte

Wij presenteren ons nieuwe huismerk: BEEF CULINAR!

15.08.2017

Biefstuk met kruiden op grill

Exclusief voor u: ons nieuwe huismerk BEEF CULINAR biedt 100% Argentijns rundvlees van Hereford en Angus runderen.

Met BEEF CULINAR presenteren wij u exclusief Argentijns rundvlees van hoge kwaliteit. Hiervoor worden alleen de beste rassen voor vleesproductie gebruikt; Hereford en Angus, die beide tot de top van de wereld behoren. De runderen groeien op in een mild klimaat in de weide vlaktes van Zuid-Amerika en drinken uit de natuurlijke waterbronnen van de Pampa. De dieren worden gehouden onder de beste leefomstandigheden – hebben een grote bewegingsvrijheid en krijgen goede voeding – en dat proeft u: de smaak van het vlees is bijzonder gemarmerd en gekruid.

Wij hebben de producenten van dit kwaliteitsvlees met grote zorg uitgekozen – hun hoge verwachtingen op het gebied van fokken, verwerken en de kwaliteit zijn in overeenstemming met die van ons. Onder de producenten zijn uitsluitend familiebedrijven, die al generatielang de beste runderen voor vleesproductie fokken.

Rassen van topklasse
In de Argentijnse provincie San Luis worden voornamelijk Hereford en Angus runderen gefokt en geslacht. In die regio heeft zich een infrastructuur ontwikkeld waarin fokken, dierenwelzijn, gezondheidsinspectie, verwerking, kwaliteitsmanagement en distributie perfect met elkaar zijn verweven. Zo blijft de unieke vleeskwaliteit op de weg van producent tot consument gewaarborgd.

Volledige controle
Als het vlees zijn lange reis naar ons maakt, is een ding vanzelfsprekend: een aaneengesloten en gedocumenteerde koelketen. En dat niet alleen; ook de herkomst, het fokken en slachten van de dieren wordt nauwkeurig geregistreerd. Wij hechten veel waarde aan het naleven van voorschriften voor dierenwelzijn en hygiëne.

Perfect gesneden
Zodra het gerijpte vlees bij ons is geleverd, wordt de kwaliteit van de deelstukken nogmaals getest door onze vleesexperts. Pas daarna wordt het vlees in onze slagerij verwerkt en klantspecifiek geportioneerd en verpakt.

Bent u benieuwd naar de volle smaak van BEEF CULINAR? Neem dan contact op met onze vers vlees specialist Erich Greis, hij is u hierbij graag van dienst.

Bekijk ook onze nieuwe brochure!

Vers vlees specialist

Erich Greis

Onze vers vlees specialist Erich Greis helpt u graag verder met al uw vragen over het vers vlees van CHEFS CULINAR.

Tel.: +31 (0)24 7119801