Kok met pan en garde

Non-Food

Een perfect gedekte tafel

De tevredenheid van een gast, patiënt of bewoner hangt niet alleen van de kwaliteit van het eten af. In ons non-food assortiment bieden wij alles op het gebied van servies en keukenbenodigdheden. Bent u op zoek naar potten en pannen, theelepels, glaswerk of schoonmaakmiddelen? Alles wat u nodig heeft vindt u in ons non-food assortiment.


Keukenbenodigdheden

Keukenbenodigdheden

Wij bieden een compleet assortiment aan keukenbenodigdheden met daarin alles dat u nodig heeft als u een professionele keuken runt. Diverse series glaswerk, bestek en porselein, maar ook speciaal bestek voor mensen met een handicap behoren tot de mogelijkheden.

Keukentechniek

Keukentechniek

Heeft u hulp nodig bij het inrichten van uw professionele keuken? Wij leveren keukenapparatuur, maar kunnen u ook ondersteunen bij het tekenen en plannen van uw keukeninrichting.

handen wassen met zeep

Reiniging en hygiëne

Een schone ruimte is een werkbare ruimte. Niet alleen voor u, maar ook voor uw gasten, patiënten of bewoners is dit van groot belang. Door ons totaalassortiment heeft u met onze producten altijd de juiste middelen voorhanden.

Toetsenbord en muis

Webshop

24 uur per dag, 365 dagen per jaar kunt u via onze webshop een bestelling plaatsen.

Nog meer weten?

Assortiment food

Bent u nieuwsgierig naar de rest van ons assortiment?