Medewerkster werkt aan website JOMO Foodservice

Onze nieuwe website online

07.05.2013

Collega's werken samen
Wij presenteren u onze nieuwe website

Met trots presenteren wij hier onze nieuwe website aan u. JOMO Foodservice wil meer voor u zijn dan alleen een leverancier die producten levert waar en wanneer u wilt. Wij zijn betrokken bij onze klanten en komen graag bij u over de vloer. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijk band en bouwen graag aan stabiele relaties. Om onze online service te verbeteren heeft JOMO Foodservice besloten een nieuwe website in te richten en zie hier het resultaat.

Nieuwe website

De nieuwe website is qua lay out geoptimaliseerd. Door de nieuwe lay out wordt het een stuk overzichtelijker en daarnaast biedt de nieuwe website meer mogelijkheden. Zo vindt u er meer informatie over JOMO Foodservice, wordt er meer actueel nieuws geplaatst, zijn de actiefolders eenvoudiger terug te vinden en kunt u een kijkje nemen in onze assortimentscatalogussen. We willen klanten niet alleen offline maar ook online meer service aanbieden. Met deze website willen wij u beter van dienst zijn en op de hoogte houden van ontwikkelingen rondom JOMO Foodservice en de food wereld.

Webshop

Zoals u al gewend was, kunt u eenvoudig via onze website naar de webshop. Vanuit onze webshop kunt u als klant uw bestellingen doen wanneer en waar u wilt.

Toetsenbord en muis

Webshop

24 uur per dag, 365 dagen per jaar kunt u via onze webshop een bestelling plaatsen.