CHEFS CULINAR Passion for Foodservice

Naamswijziging JOMO Foodservice

10.04.2014

Magazijnmedewerker laad de vrachtwagen
CHEFS CULINAR is een internationaal familiebedrijf met vestigingen door heel Europa

JOMO Foodservice heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een betekenisvolle leverancier binnen de Nederlandse markten Care, Catering en Gastronomie. Vanaf heden nemen wij de gelijke naam aan als dat van ons Duitse moederbedrijf namelijk CHEFS CULINAR. Als CHEFS CULINAR Nederland zullen wij voortaan onze klanten door heel Nederland bedienen.

CHEFS CULINAR, Passion for Foodservice

De nieuwe naam heeft een meer internationaal karakter. Daardoor is de naam niet alleen geschikt voor de Duitse markt maar ook voor de landen waar CHEFS CULINAR nog meer actief is zoals Nederland.

Toekomst

Ook na deze verandering staan wij, zoals u gewend bent, gewoon voor u klaar. Wij blijven een internationaal familiebedrijf dat de producten levert die u wilt, wanneer u wilt en waar u wilt. We hechten veel waarde aan een persoonlijke band met onze afnemers en bouwen graag met hen aan stabiele relaties. Wij willen een betrouwbare en solide partner zijn voor onze klanten.


Een breed assortiment

Assortiment food

In ons assortiment vindt u een compleet aanbod voor in en rondom uw keuken. Door onze internationale samenwerking beschikken wij over meer dan 100.000 kwaliteitsproducten uit binnen- en buitenland. 

Benieuwd wat wij u kunnen bieden?

Recepten

Groenten en fruit, ipad met recepten

Op zoek naar inspiratie voor een voorgerecht, hoofdgerecht of nagerecht? Bekijk onze receptenpagina voor nog meer lekkere en vernieuwende recepten. 

Verschillende producten uit ons food assortiment

Ons assortiment

Alles weten over de producten uit ons assortiment? Lees dan meer op onze assortimentspagina.