De vier nieuwe huismerken van JOMO Foodservice

De nieuwe huismerken van JOMO Foodservice

07.05.2013

Een vrouwelijke kok maakt een maaltijd klaar
Onze huismerken bevatten producten in elke prijsklasse
Base Culinar Base Clean Star Culinar Meisterfrisch

JOMO Foodservice heeft nieuwe eigen merken op de markt. Vier verschillende merken in twee verschillende segmenten.

Basis segment  

Het basis segment bestaat uit de merken Base Culinar en Base Clean. Met deze huismerken bieden wij een goed alternatief voor A-merken maar dan met een lagere prijs.

Base Culinar – De basis voor elke dag

Base Culinar biedt een breed alternatief aan food producten uit verschillende productgroepen met gunstige prijzen. Producten in zowel convenience verpakking als grootverbruik verpakking.

Base Clean – Snelle en zekere reiniging en hygiëne

Met Base Clean bieden wij u betere prijzen voor vergelijkbare kwaliteit. Een breed assortiment met reinigingsproducten en reinigingshulpmiddelen.

Premium segment

Het premium segment bestaat uit artikelen die van super kwaliteit zijn tegen een eerlijke prijs. Het bestaat uit de huismerken Star Culinar en Meisterfrisch.

Star Culinar – Het beste om puur te genieten

Voor food producten van topkwaliteit. Voor vakmensen die houden van creativiteit tijdens het koken. Star Culinar zijn geraffineerde producten samengesteld met ingrediënten van de hoogste kwaliteit.

Meisterfrisch – Kwaliteit en vers uit handen van een vakman

Meisterfrisch staat voor vers rundvlees van de hoogste kwaliteit. Er wordt alleen gebruik gemaakt van Duitse vaarzen, die op een diervriendelijke manier gehouden worden en waarvan de herkomst is gecontroleerd.