Verse salade Eetwinkel

Nieuwe Eetwinkel in Gilze!

28.01.2018

Harco, Rianne en Maxime Hamels, Eetwinkel Kom D'r In

Een nieuwe naam, een vernieuwde zaak, dezelfde vertrouwde gezichten


Na een grootse verbouwing opende Eetwinkel Kom D'r In op 28 januari 2018 haar deuren op koninklijke wijze. Niemand minder dan Koningin Maxima was aanwezig bij de opening. Met de eigentijdse en herkenbare Eetwinkel look & feel is Kom D'r In helemaal klaar voor een frisse start. Voor Harco en Rianne, die de zaak sinds 2002 runnen, werd het na 16 jaar tijd voor een nieuwe stap. Een stap die zij met Eetwinkel durven zetten.

De vernieuwing van de zaak is niet de enige verandering die opgemerkt kan worden. Met het oog op de toekomst zal dochter Maxime langzaamaan het stokje over gaan nemen van haar ouders. Door haar eigentijdse kijk op het runnen van een cafetaria zal er ook ruimte worden gemaakt voor haar verfrissende ideeën.

Eetwinkel Kom D'r In heeft een uitgebreid assortiment bestaande uit friet en snacks, diverse menu´s, verse broodjes, tosti´s, uitsmijters en nog veel meer! De zaak staat ook bekend om het glutenvrije assortiment. Van glutenvrije friet en snacks tot broodjes en ijs, waarvan een deel zelfs ambachtelijk gemaakt worden in eigen keuken!

Wij wensen Harco, Rianne en Maxime veel succes!

Meer informatie