Eetwinkel

Nieuwe Eetwinkel geopend in Beek!

13.04.2017

Eetwinkel Het Cabrys
Eetwinkel Het Cabrys Eetwinkel Het Cabrys frituur Eetwinkel Het Cabrys broodjes

Pascal van Vossen en Marita van Dooren zijn met hun IJshuisje in Beek een nieuwe weg ingeslagen. Toen bekend werd dat Winkelcentrum Makado, waarin het IJshuisje was gevestigd, zou gaan verbouwen kozen de twee ondernemers voor verandering. Niet alleen verhuizen ze naar het nieuwe gedeelte van het winkelcentrum, ook hebben zij gekozen voor een samenwerking met Eetwinkel. 

Het nieuwe pand krijgt een moderne, warme uitstraling en gezellig zitgedeelte met de herkenbare Eetwinkel 'look & feel'. De goede kwaliteit snacks en frites waarmee Pascal en Marita bekend staan, blijft gewaarborgd. Daarnaast bieden zij een ruim assortiment vers belegde broodjes en ambachtelijk bereid soft- en schepijs. Door de samenwerking met Eetwinkel kunnen zij een nog breder assortiment aanbieden van heerlijke producten.

De afgelopen weken waren de ondernemers druk met het verhuizen, verbouwen en inrichten van hun nieuwe Eetwinkel. Inmiddels hebben ze een week proefgedraaid op de nieuwe locatie en mochten ze veel leuke, positieve reacties van hun gasten ontvangen. Nu zijn ze er echt klaar voor: op 12 april 2017 is Eetwinkel Het Cabrys officieel feestelijk heropend!