Pand Bijsterhuizen Nijmegen

Nederlandse vestiging voor CHEFS CULINAR

28.04.2014

Vestiging Bijsterhuizen Nijmegen
De nieuwe vestiging van CHEFS CULINAR te Nijmegen

Op 10 april informeerden we u over onze naamswijziging van JOMO Foodservice naar CHEFS CULINAR. Vandaag mogen we u vol trots mededelen dat we een Nederlandse vestiging in Nijmegen geopend hebben.

Nieuw adres

Op korte termijn zullen we u direct vanuit dit magazijn beleveren. De vestiging heeft als adres: Bijsterhuizen 1126, 6546 AS Nijmegen.

Enorme groei

Door de groei die CHEFS CULINAR de afgelopen jaren door heeft gemaakt was er behoefte aan meer magazijnruimte. Daarom is er gekozen voor een uitbreiding in de vorm van een pand in Nederland. Vanuit deze locatie zal CHEFS CULINAR haar klanten in de toekomst beleveren. Uiteraard blijft het voor u als klant mogelijk om naast het vertrouwde Nederlandse assortiment onze Duitse producten af te nemen.

De toekomst

Ook na deze verandering staan wij, zoals u gewend bent, gewoon voor u klaar. Wij blijven een internationaal familiebedrijf dat de producten levert die u wilt, wanneer u wilt en waar u wilt. We hechten veel waarde aan een persoonlijke band met onze afnemers en bouwen graag met hen aan stabiele relaties. Wij willen een betrouwbare en solide partner zijn voor onze klanten.


Een breed assortiment

Assortiment food

In ons assortiment vindt u een compleet aanbod voor in en rondom uw keuken. Door onze internationale samenwerking beschikken wij over meer dan 100.000 kwaliteitsproducten uit binnen- en buitenland. 

Benieuwd wat wij u kunnen bieden?

Recepten

Groenten en fruit, ipad met recepten

Op zoek naar inspiratie voor een voorgerecht, hoofdgerecht of nagerecht? Bekijk onze receptenpagina voor nog meer lekkere en vernieuwende recepten. 

Medewerker met headset

Contact

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)24 7119801 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder.