chauffeur bezorgt producten

Levering

Waar en wanneer u wilt

Logistiek
Vanuit ons magazijn in Nijmegen leveren wij uw producten waar en wanneer u wilt. Onze moderne vrachtwagens zijn uitgerust met drie compartimenten. Zo vervoeren we ieder product onder de juiste temperatuur. Onderweg controleren we de temperatuur voortdurend. U ontvangt bij levering een uitdraai waarop u kunt zien onder welke condities vervoer en opslag hebben plaatsgevonden. De rolcontainers die we leveren pakken we graag voor u uit. Op deze manier weten we zeker dat uw producten in de juiste staat zijn en blijven.

Aflevertijden
Samen met u bekijken we de mogelijkheden voor levering op het door u gewenste tijdstip. De aflevertijden zijn ingedeeld in blokken, de bloktijden voor uw levering worden door ons aan u gecommuniceerd.

Heeft u uw bestelling niet (op tijd) ontvangen?
Wij streven er naar om uw bestelling juist en op tijd te leveren. Helaas kunnen er onverwachte situaties optreden, waardoor een levering is vertraagd. Wij zullen er alles aan doen om u hier vooraf over te informeren en uw bestelling alsnog zo snel mogelijk te leveren. Indien u niets ontvangen heeft, neem dan contact met ons op via +31 (0)24 7119801 of stuur een mail naar info@chefsculinar.nl.

 


Over ons

Logo CHEFS CULINAR Nederland

Als totaalleverancier van food, non-food en versproducten bedienen wij de markten horeca, zorg en catering. Onze klanten hebben grote keuze uit ons Nederlandse en Duitse assortiment, waardoor wij hen kunnen voorzien van alles voor de professionele keuken.

CHEFS CULINAR Webshop

Eten op tafel met winkelwagen embleem

We willen het voor u zo eenvoudig mogelijk maken. Via uw eigen omgeving in onze webshop kunt u gemakkelijk en snel een bestelling aan ons doorgeven. Wij zorgen er voor dat uw bestelling afgeleverd wordt.

vier mensen

Klantenservice

Kies voor meer informatie een van de onderwerpen hieronder. Heeft u toch nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)24 7119801.