Assortiment eten

Een betrouwbare partner aan uw zijde

Passion for Foodservice

Kok met bord eten

Wilt u uw gasten culinair verrassen en uw organisatie naar een hoger niveau tillen?

Koken is vakmanschap dat staat of valt met de juiste ingrediënten. Ingrediënten van constante kwaliteit, variërend per seizoen, authentiek, vernieuwend en puur. Wij bieden deze ingrediënten, maar nog veel meer dan dat. CHEFS CULINAR zet een stap verder in klantvriendelijkheid en service; een stap verder in kwaliteitsbewaking en een stap verder in vakkennis en ondersteuning.

Assortiment
Door ons complete assortiment kunnen wij onze klanten een totaalpakket bieden, maar wij leveren ook deelpakketten. De ruime keuze aan food en non-food producten is mede opgebouwd door een combinatie van Nederlandse en Duitse producten. U bespaart tijd, kosten en stress, doordat u alles uit een hand besteld.

Partners
Onze klanten zijn onze partners en wij streven naar langdurige, stabiele relaties met hen. Wij komen graag bij onze klanten over de vloer en hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Tevens kunnen wij ondersteunen in een nieuwe inrichting van uw keuken, software oplossingen, maaltijdverdeelsystemen, adviezen over de bereiding van uw producten, voedingsschema’s of calculaties. Wij willen dan ook niet alleen een product verkopen, maar wij denken met u mee en staan voor u klaar voor advies. Vol overgave en overtuiging.

Wij verheugen ons op een succesvolle samenwerking!

Onze branches

Horeca
Als horeca ondernemer creëert u een beleving voor uw gasten. U probeert zich te onderscheiden en vernieuwend te zijn. Belangrijke factoren hierin zijn de kwaliteit van uw eten, uw service en de aankleding van uw organisatie. Door onze jarenlange ervaring en een bundel kennis kunnen wij u adviseren en voorzien van een compleet assortiment food en non-food producten.

Zorg
Ontwikkelingen en veranderingen in de zorg gaan razendsnel. Uw doel is om uw bewoners, patiënten en cliënten een smakelijke en kwalitatief goede maaltijd te serveren. Hier komt veel bij kijken, waarbij wij u graag ondersteunen. Wij bieden een breed assortiment aan groot- en kleinverpakkingen dat passend is voor elke woonvorm. Of u nu vanuit een centrale keuken werkt of dat er gekookt wordt in een kleinschalige woonvorm. Wij kunnen uw bestelling zes dagen per week, op elke locatie die u wenst, afleveren.

Catering
Werkt u in de catering? Dan moet u op bepaalde moment pieken. In korte tijd wil iedereen lekker eten en drinken. Achter de schermen is de tijd beperkt, dus ook bestellen moet een snel en eenvoudig proces zijn. Bij ons besteld u via de webshop of telefonisch en wij leveren efficiënt en punctueel. Zo passen wij ons aan, aan uw strakke planning.


Een breed assortiment

Assortiment food

In ons assortiment vindt u een compleet aanbod voor in en rondom uw keuken. Door onze internationale samenwerking beschikken wij over meer dan 100.000 kwaliteitsproducten uit binnen- en buitenland. 

Benieuwd wat wij u kunnen bieden?

Recepten

Groenten en fruit, ipad met recepten

Op zoek naar inspiratie voor een voorgerecht, hoofdgerecht of nagerecht? Bekijk onze receptenpagina voor nog meer lekkere en vernieuwende recepten. 

Uw voordelen

  • Alles uit een hand
  • Nederlands en Duits assortiment
  • A-merken en private label
  • Eigen productie vers vlees
  • Persoonlijke aandacht
  • Advies op maat
  • Gediplomeerde koks en vakexperts
  • Kwaliteitsgarantie
vrachtwagen CHEFS CULINAR

Klant worden?

Profiteer van de voordelen van CHEFS CULINAR