Vrouw met op de achtergrond collega's die met elkaar overleggen

Hulpkracht logistiek

16.Januar 2019 | Nijmegen

Gebouw en vrachtwagen Nijmegen

Als hulpkracht in de logistiek varieert jouw werk van licht tot zwaar werk. Ook de temperatuur van de omgeving waar je werkt kan verschillen. Als hulpkracht bij CHEFS CULINAR overtref je samen met jouw collega’s telkens weer de verwachtingen van onze klanten. Of je nu orders verzamelt, goederen opruimt of emballage verwerkt: je zorgt samen voor een tevreden klant. Daarnaast denk je graag mee over hoe het nog beter kan. We verwachten dus aardig wat van jou, maar je krijgt er ook veel voor terug. Dat verdien je, als hulpkracht bij CHEFS CULINAR.


Wie ben jij?

Je zoekt een bijbaan; een baan naast het leren, want dat staat natuurlijk voorop. Wij begrijpen dat. Daarom zorgen wij dat je werkzaamheden bij CHEFS CULINAR goed te combineren zijn met jouw opleiding. Je werktijden zijn flexibel, net als het aantal uren dat je wekelijks werkt.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent 17 jaar of ouder.
  • Je bent 4 tot 12 uur per week flexibel inzetbaar in de avond en evt. op zaterdag.
  • Jij bent iemand die alle aandacht heeft voor onze klant.
  • Je zet graag dat stapje extra en stopt veel energie in je werk.
  • En, jij zoekt méér dan een bijbaan met een leuk salaris.

Méér dan een bijbaan

En ook al is het een bijbaan, het is er niet zomaar een. Wij luisteren naar jouw wensen en houden daar zoveel mogelijk rekening mee. Daarom kun je bij jouw sollicitatie aangeven welke werkzaamheden jouw voorkeur hebben. Zo bieden wij inhoudelijk interessant werk met volop afwisseling en uitdaging. En uiteraard doe je het ergens voor, een salaris waar je blij van wordt! Daarbovenop krijg je vakantiegeld en vakantiedagen.

De uitdagingen in ons bedrijf zijn enorm. Net als de kansen. Omdat het elke dag beter moet voor onze klanten.

Solliciteren?

Wil jij werken bij een snel groeiende food professional? Dan zijn wij heel benieuwd naar jouw sollicitatie!

Wil jij deel gaan uitmaken van het team CHEFS CULINAR? Stuur dan je motivatie en CV naar HR@chefsculinar.nl.  Als je meer wilt weten over de functie neem dan contract op met Gerald Derks, Hoofd Logistiek  06-15454952 of Linda van Alken, HR Manager 024-7119852.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

CHEFS CULINAR

CC

CHEFS CULINAR is uw totaalleverancier in food, non-food en versproducten. U kiest uit een breed Nederlands en Duits assortiment, wij bieden de hoogste kwaliteit en de beste service.

Medewerker met headset

Contact

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)24 7119801 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder.