Verschillende producten uit ons food assortiment

Food assortiment

Voor ieder wat wils

Door jarenlange ervaring en intensieve samenwerkingen heeft CHEFS CULINAR beschikking over een zeer breed assortiment. Naast onze producten in de productgroepen brood en banket, zuivel, diepvries, droge kruidenierswaren, wijn & gedistilleerde dranken en convenience richten wij ons de laatste jaren steeds meer op versproducten. In onze eigen slagerij worden onze vers vlees producten voor u op maat bereid en door onze samenwerkingspartners kunnen wij u dagelijks verse vis en groente en fruit leveren.

Maak uw keuze en neem een kijkje in onze assortimentsbrochures en ontdek een deel van ons assortiment. Bent u nieuwsgierig naar de rest van ons food assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer.


vers vlees

Vers vlees

Graag laten wij u kennis maken met ons hoge kwaliteitsvlees. Onze experts kopen alleen het beste vlees in, dat vervolgens wordt bereid en verpakt zoals u wenst. Wij bieden onder andere rundvlees, varkensvlees, kalfsvlees, kip, kalkoen en gehakt, maar kunnen op verzoek ook wild en exotische vleessoorten leveren.

vis

Verse vis

Zo kleurrijk als vissen in de zee, zo kleurrijk is ons aanbod verse vis. U heeft een uitgebreide keuze in vis, visproducten, schaaldieren en schelpdieren. Met onze samenwerkingspartner Vos Vis zorgen wij dat u uw bestelling vers en op maat krijgt aangeleverd. 

Groente en fruit

Groente en fruit

Maak de kleurrijkste gerechten voor uw gasten met onze verse groente en fruit. We maken gebruik van streekproducten en laten ons inspireren door de seizoenen. Gaat u dagelijks voor de beste kwaliteit van vers?

Vers gebakken brood

Brood en banket

Wilt u zelf bakken, afbakken of maakt u gebruik van kant-en-klare producten? Voor iedere keuken hebben wij de oplossing in huis. Bekijk wat wij u kunnen bieden op het gebied van brood en banket.

Kaas

Kaas, zuivel en eieren

Maak uw keuze uit ons ruime assortiment nationale en internationale producten. U vindt hier onder andere melk, boter, slagroom en diverse soorten kaas. Tevens kunt u kiezen voor groot- of kleinverpakkingen.

diepvries framboos, blauwe bes, braam

Diepvriesproducten

Wij bieden u de onmisbare helpers voor iedere keuken. U kunt onze diepvriesproducten gesneden, gehakt of naturel ontvangen, met behoud van kwaliteit, versheid en smaak. Ons aanbod loopt uiteen van volledige kant-en-klaar maaltijden tot delen van de maaltijd.

droge kruidenierswaren, pasta

Droge kruidenierswaren

In geen enkele keuken mag een goede basis ontbreken. Ons assortiment kruidenierswaren voorziet u in alles wat u nodig heeft. Van pasta, rijst en meel tot sauzen, oliën en vetten. Maar dat is niet alles: ook koffie, thee en warme dranken en een grote keuze van banket, snoep en koek.

wijn

Wijn en gedistilleerde dranken

In ons uitgebreide assortiment van wijn en gedistilleerde dranken vindt u een keur aan nationale en internationale creaties. Onze wijnexperts komen graag bij u langs voor een advies op maat.

convenience

High convenience

Hoe kunnen wij het u makkelijker maken, zonder dat u kwaliteit verliest? Deze vraag beantwoorden wij met ons High convenience aanbod. Wij nemen u werk uit handen en u kunt zich volop richten op uw gasten.

Beef Culinar

Nieuw in ons assortiment! Kwaliteitsvlees uit Argentinië

BEEF CULINAR

Nog meer weten?

Assortiment food

Bent u nieuwsgierig naar de rest van ons assortiment?

Toetsenbord en muis

Webshop

24 uur per dag, 365 dagen per jaar kunt u via onze webshop een bestelling plaatsen.