Cafetaria Top 100, beste cafetaria's

Eetwinkel scoort weer in Cafetaria Top 100!

30.10.2018

Cafetaria Top 100

Ook dit jaar heeft Eetwinkel weer geweldig gescoort in de Cafetaria Top 100. De landelijke uitreiking, die door de Snackkoerier wordt georganiseerd, vond plaats op 29 oktober jl. tijdens een gezellige feestavond. Alle deelnemende Eetwinkels behaalden een mooie positie in de Top 100, "een prestatie om trots op te zijn", aldus conceptmanager Jan-Hein Aarts. Twee Eetwinkels werden nog extra in het zonnetje gezet.

De beste van Brabant

Eetwinkel Select in Boxtel is bekroond tot provinciewinnaar van Noord-Brabant. In het juryrapport lezen wij: "De inrichting is sfeervol, in een rustige kleurstelling. Deze locatie heeft alleen maar pluspunten als het gaat om de uitstraling. Er is een duidelijk herkenbare en consequent doorgevoerde huisstijl en er wordt veel aandacht besteed aan product- en menukeuze.”

De mooiste van het land

In Wierden staat de cafetaria met het 'Mooiste interieur': Eetwinkel Sterk Langs de Lijn. Deze prijs is nieuw sinds dit jaar. “Raymond en Marinka Sterk laten met hun interieur zien hoe je de cafetaria naar een hoger niveau kunt tillen. Het resultaat is één van de mooiste cafetaria’s van Nederland die helemaal past in deze tijd”, aldus de jury.

 


Ook een Eetwinkel beginnen?

Eetwinkel De Hollandsche Tuyn

Heeft u als cafetaria, brasserie of lunchroom ondernemer interesse om u te verbinden aan het Eetwinkel concept? Neem dan contact met ons op via info@eetwinkel.nl of 06-50613322. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden met u door te spreken.