cocktail

Een verfrissende start van de zomer met CHEFS CULINAR

23.06.2015

Sommergetränke

Dit weekend is de zomer officieel van start gegaan. Of je nu op het terras, in een café of in een restaurant zit, in de zomer zijn mensen op zoek naar verkoeling en dus een verfrissend drankje. CHEFS CULINAR geeft tips voor frisse cocktails en zomerse drankjes.

De smaakmaker

Als de temperaturen beginnen te stijgen, is een verfrissend drankje voor het eten voor veel mensen vaste prik. De Aperitivo Rosato van Ramazzotti heeft een unieke combinatie van hibiscus en oranjebloesem, en kan heerlijk worden gecombineerd met fruitige drankjes. Maar de klassiekers zoals Aperol of Campari Bitter zijn in de zomer ook populaire drankjes op uw kaart.
Hét drankje van 2015

Lillet Blanc is een aperitief uit de Bordeaux regio van Frankrijk en is gebaseerd op wijn, likeuren, de schil van sinaasappels en op kinine. Dit geeft de drank een licht bittere smaak mee, een smaak die het mede tot zo een populair drankje heeft gemaakt. Als mixdrankje met bessensmaak en ijsblokjes, biedt u uw gasten een cocktail met een laag alcoholgehalte en een fruitige, gebalanceerde smaak.

De zomerknaller

Voor de gin-liefhebber onder uw gasten presenteert CHEFS CULINAR een fruitig en zomers recept.

  • 5 cl Gin
  • 4 cl Monin aardbeisiroop
  • 4 cl Rauch citroensap
  • IJsblokjes
  • Mineraalwater

Als gin is Hendrick´s Gin zeer geschikt voor deze mix (Artnr. 12509034). Deze ondersteund de fruitige smaak van deze cocktail, zonder het eigen aroma te overheersend te maken.
Wij wensen u veel plezier in het mixen!