brochures

Corporate brochure

05.01.2015

brochure

CHEFS CULINAR is een totaalleverancier van food, non-food en versproducten voor de Horeca, Zorg en Catering. Hier ligt onze passie en ervaring, in deze branches voelen wij ons thuis, van deze branches spreken we de taal, deze branches zetten we in beweging.

Ons Duitse moederbedrijf timmert sinds 1923 ambitieus aan de weg en is als nationale marktleider inmiddels uitgegroeid tot een krachtige en zelfbewuste internationale onderneming, met vestigingen in heel Europa. Sinds 2011 is CHEFS CULINAR actief in Nederland.

Zorgzaamheid en dienstbaarheid zit in onze genen. CHEFS CULINAR streeft naar een langdurige samenwerking. Wij zijn geen leverancier die simpelweg een rolcontainer naar binnen duwt, maar we willen een betrouwbare partner zijn.
Uw partner, die altijd met u mee wil denken en klaar staat om u te helpen, zodat u zich kunt richten op uw gasten.

Als totaalleverancier heeft CHEFS CULINAR een naam hoog te houden. Wij leveren een kwalitatief en compleet assortiment bestaande uit A-merken en een sterk Nederlands- en Duits private label. Uiteraard met behulp van de modernste opslag- en vervoerstechnieken, middels efficiënte logistiek en tegen gunstige prijzen. Een leverancier waarop u kunt bouwen.

We hechten veel waarde aan een persoonlijke band. We bouwen graag aan stabiele relaties, met onze afnemers, maar ook met onze medewerkers en de wereld om ons heen. In een branche die wij kennen door jarenlange ervaring.

Als totaalleverancier beschouwen we het als onze taak u goed te informeren en deskundig te adviseren. We verkopen niet alleen producten, maar bieden juist ook oplossingen. Net als u gaan we voor het beste resultaat. Zoals u voor uw gasten, patiënten of bewoners zorgt, zorgen wij voor u. Gedegen, zorgzaam en betrokken.
Vol overgave en overtuiging.
En dat ervaart, proeft en voelt u!

Lees in deze brochure alles over onze organisatie, mogelijkheden en filosofie. Alles in één, één in alles! CHEFS CULINAR - Passion for Foodservice

Corporate brochure

Corporate brochure

Meer weten? Lees alles over CHEFS CULINAR in onze corporate brochure