Hamburger

Eetwinkel

Lekker eten & drinken!

Eetwinkel hamburger

Eetwinkel is in 2014 door CHEFS CULINAR opgericht is toen er vanuit horeca ondernemers vraag bleek te zijn naar lokaal, vernieuwend marketingbeleid. Eetwinkel is een energiek concept voor ondernemers met passie en een eigen visie, die zich willen ontwikkelen en onderscheiden, met behoud van hun vrijheid. 

De Eetwinkel ondernemer bepaalt zijn eigen koers en ontvangt van Eetwinkel professionele ondersteuning op het gebied van marketing en advisering. Samenwerking is hierin belangrijk, niet alleen met ons, maar ook met andere ondernemers. Zo kunnen zij van elkaar leren en elkaar inspireren.

Eetwinkel wil goed en lekker eten voor iedereen bereikbaar maken. Ambachtelijkheid, versheid en kwaliteit vormen de kern van het concept. Iedere Eetwinkel heeft een eigen assortiment, eigen prijzen en een eigen karakter. Maar allen met de eigenzinnige Eetwinkel uitstraling.Van een gezellige cafetaria tot een sfeervolle brasserie en een hippe lunchroom: het Eetwinkel concept is veelzijdig, creatief en breed inzetbaar.


Over ons

vrachtwagen CHEFS CULINAR

Als totaalleverancier van food, non-food en versproducten bedienen wij de markten horeca, zorg en catering. Onze klanten hebben keuze uit ons brede internationale en het vertrouwde Nederlandse assortiment, waardoor wij hen kunnen voorzien van alles voor de professionele keuken.

Ook een Eetwinkel beginnen?

Eetwinkel De Hollandsche Tuyn

Heeft u als cafetaria, brasserie of lunchroom ondernemer interesse om u te verbinden aan het Eetwinkel concept? Neem dan contact met ons op via info@eetwinkel.nl of 06-50613322. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden met u door te spreken.

Eetwinkel

Logo Eetwinkel

Wilt u meer lezen over Eetwinkel of bent u benieuwd welke Eetwinkel er bij u in de buurt zit?