Vrouw met op de achtergrond collega's die met elkaar overleggen

Chauffeur (40 uur)

30.Januar 2019 | Nijmegen

Chauffeur CHEFS CULINAR

CHEFS CULINAR Nederland is op zoek naar een chauffeur voor het vervoeren en afleveren van bestellingen bij klanten. Je vervoert allerlei levens- en voedingsmiddelen zoals vers- en diepvriesproducten, gekoelde producten, kruidenierswaren, dranken etc. Het is jouw taak om klanten blij maken door bestellingen correct en tijdig af te leveren, met een grote glimlach en een flinke portie service. 

Als chauffeur ben je het visitekaartje van ons bedrijf. Je bent een van de vaste contactpersonen voor de klant. Elke chauffeur heeft een eigen route, waardoor er echt een band ontstaat met de klant.

Het gaat om een fulltime functie van 40 uur. De werkzaamheden zijn van maandag t/m vrijdag, en eenmaal per drie weken op zaterdag. De aanvangstijd is tussen 04.00 uur en 07.00 uur. Flexibiliteit is daarom een vereiste.


Wat vragen wij van jou?

  • Je bent in het bezit van rijbewijs C
  • Je bent in het bezit van code 95
  • Je bent klantvriendelijk en servicegericht
  • Je bent flexibel inzetbaar
  • Je hebt relevante werkervaring als chauffeur

Wat bieden wij?

  • Een afwisselende baan bij een bij een groeiend bedrijf
  • Een leuke werksfeer met enthousiast team
  • Een marktconform salaris

Bedrijfsinformatie

CHEFS CULINAR is een internationale horecagroothandel met decennialange ervaring in de wereld van eten en drinken. Vanuit ons distributiecentrum in Nijmegen leveren wij een compleet assortiment vers-, food en non-food producten aan de marktsegmenten horeca, catering en zorg.

CHEFS CULINAR Nederland is een dochteronderneming van een Duits familiebedrijf dat in 1923 werd opgericht en is uitgegroeid tot nationale marktleider in Duitsland. Inmiddels zijn er, naast Duitsland, vestigingen in Denemarken, Zweden, Oostenrijk, Polen en Nederland.

Solliciteren?

Stuur dan je motivatie en CV naar HR@chefsculinar.nl. Voor vragen kan je bellen met Gerald Derks (06-15454952), Hoofd Logistiek of Linda van Alken, HR Manager (024-7119852)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

CHEFS CULINAR

CC

CHEFS CULINAR is uw totaalleverancier in food, non-food en versproducten. U kiest uit een breed Nederlands en Duits assortiment, wij bieden de hoogste kwaliteit en de beste service.

Medewerker met headset

Contact

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)24 7119801 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder.