hand op laptop

Bestellen

Hoe plaats ik een bestelling in de webshop?

Een bestelling plaatsen

Zodra u bent ingelogd kunt u de bestelling starten door op ‘Bestelling’ te klikken in het hoofdmenu. Hier kunt u een nieuwe bestelling beginnen of de status van een geplaatste bestelling inzien en controleren. In het submenu kunt u bij ‘openstaande bestellingen’ de bestelhistorie raadplegen.

In de functie ‘Bestelling’ voegt u producten toe. Vervolgens kiest u de gewenste bestelhoeveelheid en indien nodig, de gewenste verpakkingseenheid. Bevestig uw ingaven met Enter.

Bent u klaar met uw bestelling? Ga dan naar ‘Bestelling afronden’. Controleer uw voorlopige bestelling en sluit de bestelling definitief af door op ‘Bestelling versturen’ te klikken. U kunt uw voorlopige bestelling ook opslaan, zodat u deze op een later moment nog kunt bewerken. Hier kunt u tevens een gewenste leverdatum kiezen.

Via de webshop kunt u tot een dag voor levering uw bestelling doorgeven.

Bestellijsten
In onze webshop kunt u in uw eigen account bestellijsten aanmaken. Zo kunt u uw veelgebruikte producten eenvoudig terug vinden. Ga naar ‘Klant’ in het hoofdmenu en kies dan voor nieuw of bewerken. Benoem de lijsten op productgroep, merk, periode, soort maaltijd of kies een eigen naam die voor u het beste werkt. U kunt te allen tijde uw bestellijsten aanpassen en producten toevoegen of verwijderen.

In uw bestellijst geeft u het aantal stuks in dat u van een product wenst en deze wordt direct toegevoegd aan uw bestelling. Op deze manier verkort u het bestelproces en bespaart u uw kostbare tijd.

Houdt u rekening met de JIT (Just In Time) producten in uw bestellijst. Deze producten kunnen een besteltijd hebben van een paar dagen. Houdt u uw muis op de V achter het product, dan ziet u de besteltijd van het product.

Producten zoeken
Vanuit de zoekfunctie wordt standaard gezocht binnen uw bestelverleden of bestellijsten. Hierdoor kunt u snel uw ‘bekende’ artikelen terugvinden. Om binnen ons complete assortiment te zoeken dient u het vinkje aan te zetten of op OK te klikken bij ‘zoeken binnen het complete Chefs Culinar assortiment’.

U zoekt makkelijk uw gewenste producten op naam of productnummer. U doet dit vanuit de functie ‘Bestelling’. Indien u vanuit de functie ‘Assortiment’ of ‘Klant’ zoekt, dan kan er alleen informatief gezocht worden, er kan niet besteld worden vanuit deze functies.


CHEFS CULINAR Webshop

fruit met winkelwagen

We willen het voor u zo eenvoudig mogelijk maken. Via uw eigen omgeving in onze webshop kunt u gemakkelijk en snel een bestelling aan ons doorgeven. 

Een breed assortiment

assortiment

In ons assortiment vindt u een compleet aanbod voor in en rondom uw keuken. Door onze internationale samenwerking beschikken wij over kwaliteitsproducten uit binnen- en buitenland.

Benieuwd wat wij u kunnen bieden?

muis en computer

Webshop

Kies voor meer informatie een van de onderwerpen hieronder. Heeft u toch nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)24 7119801.