Eten, hapjes

Compleet in food en non-food producten

Alles voor in en rondom uw keuken

Als klant van CHEFS CULINAR heeft u, naast de Nederlandse producten die u gewend bent om te gebruiken, keuze uit producten uit het Duitse assortiment. Een verrijking voor uw keuken. Naast de bekende merken hebben wij huismerken in het basis- en premium segment.


Logo's huismerken

Onze huismerken

De door CHEFS CULINAR ontwikkelde huismerken bestaan uit producten in twee verschillende segmenten. Voor elke keuken een passend assortiment uit ons basis en premium segment. BASE CULINAR, BASE ELEMENTS en BASE CLEAN vormen het basis segment. STAR CULINAR, MEISTERFRISCH en BEEF CULINAR behoren tot het premium segment.

Gevulde pasteitjes

Food

CHEFS CULINAR biedt een breed assortiment basisproducten, streekproducten en internationale producten. Zo kunt u eenvoudig blijven variëren in de keuken.

Een kok in de weer met een grote pan

Non-food

Bent u op zoek naar porselein, bestek of glaswerk voor de gastronomie of keukenbenodigdheden, tafeldecoratie en reinigingsmiddelen? Bij CHEFS CULINAR vindt u een omvangrijk assortiment aan non-food producten.

Asperges en aardbeien

Speciaal assortiment

Verschillende seizoenen vragen om verschillende producten. Met onder andere de aspergetijd, het wild seizoen en de feestdagen bieden wij passende producten. Daarnaast hebben wij in ons speciaal assortiment producten voor personen met voedselallergieën, bijzondere diëten en kauw- of slikproblemen.

Beef Culinar

Nieuw in ons assortiment! Kwaliteitsvlees uit Argentinië

BEEF CULINAR

Aanbiedingen

afbeeldingen van food en non-food

Bekijk ook onze aanbiedings- en seizoensfolders.

Nieuw!

Gerecht op zwart blad

Wat is nieuw in ons assortiment?