Witte en groene asperges met hollandaisesaus

Producten passend bij het aspergeseizoen

27.02.2014

Asperge met ham en hollandaisesaus
Het is weer tijd om uw gasten "het witte goud" te serveren

Door de vroege hoge temperaturen zijn de asperges dit jaar al op tijd klaar om gestoken te worden. De eerste asperges zijn vier weken eerder dan normaal al gestoken. Dat betekent dat we nu al kunnen genieten van deze lekkere groenten.

Voor u wordt het dus tijd om te bedenken welke producten u nodig heeft om asperges aan uw gasten aan te kunnen bieden. Om u daarbij te helpen, hebben wij alvast een aantal producten geselecteerd die prima bij het aspergeseizoen passen. Van een handige aspergeschiller tot lekkere aspergeham. Bekijk de flyer om te zien welke producten we voor u hebben uitgezocht.

Heeft u vragen, wilt u bestellen of heeft u graag dat de collega's van onze klantenservice u nog meer producten passend voor het aspergeseizoen aanbieden? Neem dan contact met hen op via het nummer 024-7119801 of via info@jomo-foodservice.nl. Zij helpen u graag verder.


Een breed assortiment

Assortiment food

In ons assortiment vindt u een compleet aanbod voor in en rondom uw keuken. Door onze internationale samenwerking beschikken wij over meer dan 100.000 kwaliteitsproducten uit binnen- en buitenland. 

Benieuwd wat wij u kunnen bieden?

Recepten

Groenten en fruit, ipad met recepten

Op zoek naar inspiratie voor een voorgerecht, hoofdgerecht of nagerecht? Bekijk onze receptenpagina voor nog meer lekkere en vernieuwende recepten. 

Verschillende producten uit ons food assortiment

Ons assortiment

Alles weten over de producten uit ons assortiment? Lees dan meer op onze assortimentspagina.