terug naar overzicht

Logistiek medewerker avond

Kom je bij ons werken, als Logistiek Medewerker? Wij zijn op zoek naar collega's voor in de avonddienst van 16:00 tot 01:00 uur flexibel van zondag tot en met vrijdag.

Passie voor foodservice

Wij zijn Chefs Culinar, totaalleverancier in food, non-food en versproducten. Door jarenlange ervaring is ons moederbedrijf in Duitsland uitgegroeid tot marktleider. Sinds enkele jaren is de stap gezet richting de Nederlandse markt. Vanuit Nijmegen leveren wij aan onze klanten in de horeca, catering en zorg. Met ons brede assortiment groente en fruit, vis en vlees onderscheiden we ons in de markt van horecagroothandels. Zo zijn onze AGF, vis- en vleesafdeling volledig in eigen beheer. Je komt te werken in ons spiksplinternieuwe gebouw met slagerij en een visverwerking in aanbouw. 

Dit ga jij doen

Als Logistiek Medewerker werk je in ons magazijn. Jouw werk varieert van licht tot zwaar werk. Ook de temperatuur van de omgeving waar je werkt kan verschillen. Als Logistiek Medewerker bij Chefs Culinar overtref je samen met jouw collega’s telkens weer de verwachtingen van onze klanten. Of je nu orders verzamelt, goederen opruimt of emballage verwerkt: je zorgt samen voor een tevreden klant. Daarnaast denk je graag mee over hoe het nog beter kan. We verwachten dus aardig wat van jouw, maar je krijgt er ook veel voor terug.

Dit ben jij

Jij bent enthousiast, secuur, je beschikt over een hands on mentaliteit en weet van aanpakken.

Je takenpakket bestaat uit

  • Verzamelen en controleren van orders;
  • Verwerken van de inkomende goederenstroom;
  • Controleren van retouren; 
  • Opslaan van goederen.

Jij hebt/bent

  • Je hebt affiniteit met horeca en food; 
  • Je hebt geen probleem met werken op eventueel zon- en feestdagen en in gekoelde ruimtes
  • Je bent in de dagdienst beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur.
  • Je bent in de avonddienst 5 dagen flexibel beschikbaar van zondag tot en met vrijdag van 16.00 uur tot 01.00 uur.
  • Je bent een teamspeler maar kunt ook goed zelfstandig werken; 
  • Je bent stressbestendig, houdt overzicht en weet prioriteiten te stellen. 

 

Wat bieden wij jou?

Méér dan een baan. Wij bieden jou inhoudelijk interessant werk met volop afwisseling en uitdaging. Kortom: wij bieden jou een mooie uitdagende baan met veel afwisseling en een leuke werksfeer!

Enthousiast?

Stuur dan je motivatie en cv naar HR@chefsculinar.nl.  Meer weten over deze functie neem dan contact op met Gerald Derks, Manager Logistiek 024-7119801 of Linda van Alken, HR Manager 024-7119852.

Bij Chefs Culinar zijn wij graag eerlijk en open. Vandaar dit verzoek: wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

Stuur je motivatie en cv

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen