terug naar overzicht

LOGISTIEK MEDEWERKER (BIJBAAN)

Wat staat je te wachten bij Chefs?

De wereld van food staat nooit stil, daarom hebben we jouw hulp nodig in de avond en op zaterdag! Perfect te combineren met je studie of opleiding dus!

Als logistiek medewerker kom je te werken in het hart van onze organisatie: het magazijn. Hier staan meer dan 40.000 verschillende producten op een oppervlakte van meer dan 15.000 m2! Jij sjeest door het magazijn om orders te verzamelen voor een groot aantal en samen met je collega’s zorg jij ervoor dat de rolcontainers uit verschillende magazijnen op de juiste route komen te staan voor transport.  

Staat alles op zijn plek en staan de orders klaar om de volgende dag vervoerd te worden? Dan controleer je nog één keer of alles bij de juiste klant en route staat. En, klopt het? Check! Jij kan met een gerust gevoel naar huis!

Wie ben jij?

Bij Chefs Culinar hebben we samen één doel: een tevreden klant! Daarom maak jij met jouw klantgerichtheid het verschil. Je bent flexibel, handig en niet onbelangrijk: lekker positief ingesteld! Je houdt van lekker aanpakken en wanneer er iets misgaat pak jij het proactief op.  

Wij zoeken versterking in de avonden en op de zaterdag, dus als jij alvast checkt in je agenda welke dagen jij beschikbaar bent, dan zorgen wij dat wij jou lekker veel uur kunnen bieden!

Wat krijg je van ons?

Allereerst: een passend salaris, wel zo prettig! Uiteraard ontvang je extra toeslagen voor het werken in de avonduren of op zondag en voor het werken in gekoelde ruimtes. Je krijgt een flexibele bijbaan waarbij je lekker actief bezig bent, dat scheelt weer een bezoekje aan de sportschool. Tot slot,  en zeker niet onbelangrijk: je komt terecht in team met enthousiastelingen die elke dag opnieuw streven naar het afleveren van hoogwaardige service voor onze klanten.

Waar kom jij terecht?

Wij zijn Chefs Culinar! Totaalleverancier in Vers, Food, Non-food producten. Door jarenlange ervaring is ons moederbedrijf in Duitsland uitgegroeid tot marktleider. Sinds enkele jaren is de stap gezet richting de Nederlandse markt. Vanuit Nijmegen leveren wij aan onze klanten in de horeca, catering, fastservice en leisure. Met ons brede assortiment van verse groente en fruit, vis en vlees, volledig in eigen beheer, onderscheiden we ons in de markt van horecagroothandels. Met tien jaar op de teller op de Nederlandse markt en een gloednieuwe slagerij, visverwerking en inspiratiecentrum is ons bedrijf volop in beweging.

Bij Chefs zijn we trots op het mooiste vak van de wereld! Jij ook?

Kom jij ons team versterken?

Stuur je CV en motivatie naar HR@chefsculinar.nl!

Bij vragen over de vacature kan je contact opnemen met Gerald Derks, Manager Transport & Logistiek (024 711 98 67). Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Linda van Alken, HR Manager (024 711 98 52). Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Stuur je cv!

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen