terug naar overzicht

LOGISTIEK MEDEWERKER AVOND

Hoe ziet jouw avond eruit?

De wereld van food staat nooit stil, daarom hebben we jouw hulp nodig in onze avondploeg! Als logistiek medewerker kom je te werken in het hart van onze organisatie: het magazijn. Hier staan meer dan 40.000 verschillende producten en orders voor een groot aantal klanten op een oppervlakte van meer dan 15.000 m2!

Jouw werkdag begint om 16:00. Je start op met je ploeg en na een overdracht van de dagploeg kan je niet wachten om aan de slag te gaan. Je sjeest door het magazijn om orders te verzamelen en zorgt ervoor dat de rolcontainers uit verschillende magazijnen bij de juiste route komen te staan voor transport.

Staat alles op zijn plek en staan de orders klaar om de volgende dag vervoerd te worden? Dan controleer je nog één keer of alles bij de juiste klant en route staat. En, klopt het? Check! Jij kan met een gerust gevoel naar huis!

Wie ben jij?

  • Bij Chefs Culinar hebben we samen één doel: een tevreden klant! Daarom maak jij met jouw klantgerichtheid het verschil.
  • Je bent flexibel, handig en niet onbelangrijk: lekker positief ingesteld!
  • Heb jij een Reachtruck certificaat, dan is dat mooi meegenomen!
  • In het magazijn kan er veel op je afkomen, jij kan daarom goed overzicht houden en prioriteiten stellen.
  • Zie jij iets fout gaan? Dit pak je proactief aan en los je meteen op!
  • Je wordt onderdeel van de avondploeg, daarom ben jij flexibel beschikbaar van zondag tot en met maandag tussen 16:00 en 01:00. De wereld van food draait altijd door, dus het is voor jou geen probleem om op zondagen en feestdagen flexibel beschikbaar te zijn. 

Wat krijg jij van ons?

Allereerst: een passend salaris, wel zo prettig! Uiteraard ontvang je extra toeslagen voor het werken in de avonduren. Je geniet van 25 vakantiedagen en daarnaast bieden we je een moderne werkplek in een groeiend bedrijf waar geen dag hetzelfde is. Tot slot, niet onbelangrijk: een leuke werksfeer in een team met enthousiastelingen die elke dag opnieuw streven naar het afleveren van hoogwaardige service voor onze klanten.

Waar kom jij terecht?

Wij zijn Chefs Culinar! Totaalleverancier in Vers, Food, Non-food producten. Door jarenlange ervaring is ons moederbedrijf in Duitsland uitgegroeid tot marktleider. Sinds enkele jaren is de stap gezet richting de Nederlandse markt. Vanuit Nijmegen leveren wij aan onze klanten in de horeca, catering, fastservice en leisure. Met ons brede assortiment van verse groente en fruit, vis en vlees, volledig in eigen beheer, onderscheiden we ons in de markt van horecagroothandels. Met krap acht jaar op de teller op de Nederlandse markt en een gloednieuwe slagerij, visverwerking en inspiratiecentrum is ons bedrijf volop in beweging. Bij Chefs zijn we trots op het mooiste vak van de wereld! Jij ook?

Ben jij de nachtbraker die ons tot in de late uurtjes komt versterken?!

Stuur je CV en motivatie naar HR@chefsculinar.nl!

Bij vragen over de vacature kan je contact opnemen met Gerald Derks, Manager Transport & Logistiek (06 15454952). Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Marjet van Leeuwen, HR Adviseur (024 711 98 50). Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Stuur je cv en motivatie!

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen