terug naar overzicht

(Junior) Kwaliteitsmedewerker

Als Kwaliteitsmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor het bewaken van de kwaliteit van onze producten. Je hebt tot doel het ontwikkelen en beheren van een systeem voor kwaliteitsborging, zodanig dat aan de wetgeving, voorschriften en specificaties met betrekking tot product- en proceskwaliteit en certificeringeisen wordt voldaan. Je voert kwaliteitscontroles uit bij zowel  de vis- als vleesafdeling en houdt deze bij. Tevens ben je verantwoordelijk voor de (product)datakwaliteit binnen onze organisatie. Bij klachten m.b.t. kwaliteit voer jij de controles uit en doe je verdiepend onderzoek naar mogelijke oorzaken. Je geeft voorlichting, uitleg en aanwijzingen aan medewerkers en draagt bij aan diverse trainingen met betrekking tot kwaliteit, hygiëne en orde en netheid.

Dit ga je doen

Je voert dagelijkse en periodieke controles uit. Je bent verantwoordelijk voor de microbiologische monstername en het lopen van hygiëne- en controlerondes. Je bent alert op afwijkingen en je controleert of er een adequate corrigerende maatregel plaatsvindt.

Om het kwaliteitsproces te ondersteunen lever je input voor procedures, werkinstructies en registratieformulieren en toets je die in de praktijk Hiernaast houd je je bezig met het begeleiden en uitvoeren van diverse interne en externe audits. Ook het bijhouden en uitvoeren van kalibratie van meetmiddelen behoort tot jouw taken.

In deze functie is het van belang dat je in staat bent informatie snel eigen te maken en zelfstandig en proactief te werk te kan gaan. Je communiceert gemakkelijk op verschillende niveaus en weet jouw boodschap overtuigend over te brengen. Je kunt snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden zonder de prioriteiten uit het oog te verliezen.

Benodigde competenties

  • Communicatief vaardig en een positieve uitstraling
  • Helikopterview
  • Plannen en organiseren
  • Discipline
  • Nauwkeurig en zelfstandig
  • Proactief
  • Resultaatgerichtheid

Wat vragen wij van jou?

  • Je beschikt over mbo/hbo niveau, opleiding in de voedingssector is een pré
  • Stage- of werkervaring in de kwaliteit/ QA is gewenst.
  • Kennis van vers, food en non food.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, beheersing van de Duitse en Engelse taal is een pré.
  • Passie voor Food !

Wat bieden wij jou?

  • Een afwisselende baan in een groeiend bedrijf waar geen dag hetzelfde is.
  • Een baan met toekomst.
  • Een fulltime functie van 40 uur per week (minder uren is bespreekbaar)
  • Een leuke werksfeer in een enthousiast team.
  • Een marktconform salaris.

Passie voor foodservice

Wij zijn Chefs Culinar, totaalleverancier in Vers, Food, Non-food producten. Door jarenlange ervaring is ons moederbedrijf in Duitsland uitgegroeid tot marktleider. Sinds enkele jaren is de stap gezet richting de Nederlandse markt. Vanuit Nijmegen leveren wij aan onze klanten in de horeca, catering en zorg. Met ons brede assortiment van verse groente en fruit, vis en vlees, volledig in eigen beheer, onderscheiden we ons in de markt van horecagroothandels. Met krap acht jaar op de teller op de Nederlandse markt en een gloednieuwe slagerij, visverwerking en inspiratiecentrum is ons bedrijf volop in beweging. Ben jij de Kwaliteitsmedewerker die Chefs Culinar als dé versgroothandel van Nederland samen met ons neer wil zetten?

Wil je bij ons komen werken?

Stuur je cv en motivatie naar HR@chefsculinar.nl. Voor inhoudelijke vragen ten aanzien van de functie kun je contact opnemen met: Eline Willems - Kwaliteitsmanager, telefoonnummer: +31 (0)24 711 98 60. We horen graag van je!

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen