terug naar overzicht

JUNIOR INKOPER

Wat krijg jij op je bordje?

Als Junior Inkoper kom jij terecht in een warm team met échte foodprofessionals. Onder begeleiding van jouw collega’s ontwikkel jij je in één tot twee jaar tot volwaardig inkoper-/assortimentsmanager met je eigen pakket! Als junior van het team, ondersteun jij de inkoop afdeling in de breedste zin van het woord om ervoor te zorgen dat het inkoopproces soepel verloopt. Dit met als primair doel om onze klant assortimentstechnisch optimaal te bedienen, maar ook het rendement van Chefs Culinar niet uit het oog te verliezen!

In eerste instantie zal jij je bezig houden met taken als afstemming van de promoplanning en actiekortingen bij leveranciers, het opvragen en vergelijken van productoffertes, inkoopprijzen en condities en assortimentsafstemming en opname van nieuwe artikelen. Hierdoor ontwikkel jij je assortimentsgevoel en leer jij de trends en ontwikkelingen in de foodservice markt kennen. Daarin houd je je (inkoop)collega’s graag scherp, want je kunt niet wachten om zelf “aan de knoppen” te draaien! Ook vind je het interessant om meer te leren van de internationale activiteiten binnen de Chefs Culinar organisatie en daarin zaken met je internationale (Duitse/Deense/Zweedse/Poolse) collega’s en leveranciers af te stemmen.

Staat er een jaargesprek met een leverancier in de agenda? Jij doet de voorbereiding en zorgt ervoor dat alle informatie klaar ligt voor de onderhandeling. Op deze manier kan je samen met jouw collega inkoper-/assortimentsmanager de juiste scherpe deals en afspraken maken. Na afloop verwerk je alle nieuwe commerciële afspraken en contracten in de systemen. Tevens pak je jouw rol in de opvolging van deze afspraken.

Klaar om je eerste onderhandeling en jaargesprek zelf te voeren? Wij houden je niet tegen en zullen je coachen in de weg hier naar toe.

Wat breng jij mee?

Veel ervaring hoef je nog niet te hebben, maar we verwachten wel dat je het volgende meebrengt:

 • Hbo+/wo werk- en denkniveau, bij voorkeur studie in de richting van commerciële economie, bedrijfskunde of food & business;
 • De ambitie om jezelf te ontwikkelen tot kenner en inkoper/assortimentsmanager in de foodmarkt;
 • Je hebt interesse in internationale handel;
 • Je bent leergierig, optimistisch, proactief, en weet het hoofd koel te houden;
 • Gevoel voor commerciële kansen en oog voor win-win situaties;
 • Kennis en ervaring met office-pakketten, SAP is een pré;
 • Niet onbelangrijk: je hebt een passie voor Food!

Wat krijg je van ons?

Bij Chefs streven we elke dag naar het beste resultaat om zo de verwachtingen van onze klanten te kunnen overtreffen. Tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten, daarom krijg je van ons:

 • Een passend, marktconform salaris, gebaseerd op de kennis en ervaring die je meebrengt;
 • Een functie waarin jij jezelf kan ontwikkelen tot volwaardig inkoper/assortimentsmanager op de internationale foodmarkt;
 • Een moderne werkplek, in een gloednieuw pand mét een fantastisch inspiratiecentrum!;
 • Personeelskorting op ons hele assortiment;
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband, want werk-privé balans is belangrijk;
 • Elke dag ligt er vers fruit voor je klaar, afkomstig van onze AGF-afdeling;
 • Tot slot en zeker niet onbelangrijk: je komt terecht in een leuk team vol enthousiastelingen die elke dag streven naar optimaal resultaat!

Waar kom jij terecht?

Wij zijn Chefs Culinar! Totaalleverancier in Vers, Food, en aanverwante Non-food producten. Door jarenlange ervaring is ons moederbedrijf in Duitsland uitgegroeid tot marktleider. Sinds enkele jaren is de stap gezet richting de Nederlandse markt. Vanuit Nijmegen leveren wij aan onze klanten in de horeca, catering, fastservice en leisure. Met ons brede assortiment van verse groente en fruit, vis en vlees, volledig in eigen beheer, onderscheiden we ons in de markt van horecagroothandels. Met iets meer dan acht jaar op de teller op de Nederlandse markt en een gloednieuwe slagerij, visverwerking en inspiratiecentrum is ons bedrijf volop in beweging.

Bij Chefs zijn we trots op het mooiste vak van de wereld! Jij ook?

Wij kunnen niet wachten om je te leren kennen!

Stuur je CV en motivatie naar HR@chefsculinar.nl!

Bij vragen over de vacature kan je contact opnemen met Jos van der Wijst, Manager Inkoop & Sourcing (024 711 98 77). Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Marjet van Leeuwen, HR Adviseur (024 711 98 50). Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Stuur je cv en motivatie!

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen