terug naar overzicht

Kom in werken als hulpkracht in de logistiek

De ideale bijbaan!

Een baan die werkt naast jouw studie. Je verdient het, als hulpkracht bij Chefs Culinar Nijmegen.

 

Wij zijn een totaalleverancier van food, non-food en versproducten. Door jarenlange ervaring is ons moederbedrijf in Duitsland uitgegroeid tot marktleider. Sinds enkele jaren is de stap gezet richting de Nederlandse markt. Vanuit Nijmegen leveren wij aan onze klanten in de horeca, catering en zorg. Met ons brede assortiment groente en fruit, vis en vlees onderscheiden we ons in de markt van horecagroothandels. Zo zijn onze AGF, vis- en vleesafdeling volledig in eigen beheer. Je komt te werken in ons spiksplinternieuwe gebouw.

Dit ga je doen

Als Oproepkracht logistiek overtref je samen met jouw collega’s telkens weer de verwachtingen van onze klanten. Of je nu orders verzamelt of goederen opruimt of emballage verwerkt: je zorgt samen voor een tevreden klant. Daarnaast denk je graag mee over hoe het nog beter kan. Jouw werk varieert van licht tot zwaar werk. Ook de temperatuur van de omgeving waar je werkt kan verschillen. We verwachten dus aardig wat van jouw, maar je krijgt er ook veel voor terug. Dat verdien je, als Oproepkracht bij Chefs Culinar.

Dit ben jij

Je bent enthousiast en communicatief vaardig. Je beschikt over een hands on mentaliteit en weet van aanpakken.

Jij hebt/bent

  • Je bent 17 jaar of ouder;
  • Jij bent iemand die alle aandacht heeft voor de klant; 
  • Je bent minimaal 2 avonden per week flexibel inzetbaar van maandag tot en met vrijdag
    tussen 16:00 en 22:00 uur; en op zondag van 16.00 - 22.00 uur;
  • Jij zet graag dat stapje extra en stopt veel energie in je werk.

Wat bieden wij jou?

Méér dan een bijbaan. Wij bieden jou inhoudelijk interessant werk met volop afwisseling en uitdaging. Kortom: wij bieden jou een mooie uitdagende baan met veel afwisseling en een leuke werksfeer!

Enthousiast geworden?

Stuur dan je motivatie en cv naar HR@chefsculinar.nl.  Meer weten over deze functie neem dan contact op met Linda van Alken, hr-manager 024-7119852.

Bij Chefs Culinar zijn wij graag eerlijk en open. Vandaar dit verzoek: wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen