terug naar overzicht

Hulpkracht Logistiek Emballage

Passie voor foodservice

Wij zijn Chefs Culinar! Totaalleverancier in Vers, Food, Non-food producten. Door jarenlange ervaring is ons moederbedrijf in Duitsland uitgegroeid tot marktleider. Sinds enkele jaren is de stap gezet richting de Nederlandse markt. Vanuit Nijmegen leveren wij aan onze klanten in de horeca, catering, fastservice en leisure. Met ons brede assortiment van verse groente en fruit, vis en vlees, volledig in eigen beheer, onderscheiden we ons in de markt van horecagroothandels. Met krap acht jaar op de teller op de Nederlandse markt en een gloednieuwe slagerij, visverwerking en inspiratiecentrum is ons bedrijf volop in beweging.

Wat ga je doen bij Chefs?

Jij komt te werken in het retoursorteercentrum. Dagelijks komen hier meer dan 800 rolcontainers 1200 lege kratten, lege flessen en overige emballage terecht! Om dit allemaal in goede banen te leiden en orde in het magazijn te bewaren, ga jij je bezighouden met:

  • het legen van rolcontainers met emballage-kratten;
  • het sorteren en controleren van emballage zoals flessen en kratten;
  • het op de juiste plek leggen van pallets.

Is alle emballage gesorteerd en trek je de deur dicht achter een opgeruimd magazijn? Dan kan jij met een gerust gevoel naar huis!

Wat breng jij mee?

Je bent flexibel, handig en niet onbelangrijk: lekker positief ingesteld! Zie jij iets fout gaan? Dit pak je proactief aan en los je meteen op! Verder is het belangrijk dat je minimaal 12 uur per week beschikbaar bent op werkdagen van maandag tot en met vrijdag tussen 15:00 en 20:00 en op zaterdag tussen 11:00 en 16:00.

Wat bieden wij jou?

Allereerst: een passend salaris, wel zo prettig! Daarnaast bieden we je een moderne werkplek in een groeiend bedrijf waar geen dag hetzelfde is. Tot slot, niet onbelangrijk: een leuke werksfeer in een team met enthousiastelingen die elke dag opnieuw streven naar het afleveren van hoogwaardige service voor onze klanten.

Enthousiast?

Stuur dan je motivatie en cv naar HR@chefsculinar.nl.  Meer weten over deze functie neem dan contact op met Gerald Derks, Manager Logistiek 024-7119801 of Linda van Alken, HR Manager 024-7119852.

Bij Chefs Culinar zijn wij graag eerlijk en open. Vandaar dit verzoek: wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

Stuur je motivatie en cv

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen