terug naar overzicht

Kom jij bij ons in de slagerij werken op zaterdag en/of in de vakanties?

De ideale bijbaan!

Een baan die werkt naast jouw studie. Je verdient het, als hulpkracht in de slagerij bij Chefs Culinar Nijmegen.

Wij zijn een totaalleverancier van food, non-food en versproducten. Door jarenlange ervaring is ons moederbedrijf in Duitsland uitgegroeid tot marktleider. Sinds enkele jaren is de stap gezet richting de Nederlandse markt. Vanuit Nijmegen leveren wij aan onze klanten in de horeca, catering en zorg. Met ons brede assortiment groente en fruit, vis en vlees onderscheiden we ons in de markt van horecagroothandels. Zo zijn onze AGF, vis- en vleesafdeling volledig in eigen beheer. Je komt te werken in ons spiksplinternieuwe gebouw met slagerij en een visverwerking.

Dit ga je doen

Als hulpkracht in de slagerij overtref je samen met jouw collega’s telkens weer de verwachtingen van onze klanten. Of je nu inweegt, kratten wast of hamburgers maakt : je zorgt samen voor een tevreden klant. Daarnaast denk je graag mee over hoe het nog beter kan. We verwachten dus aardig wat van jouw, maar je krijgt er ook veel voor terug. Dat verdien je, als zaterdag/ vakantiekracht bij Chefs Culinar.

Jij bent

  • Je bent 17 jaar of ouder;
  • Jij bent iemand die alle aandacht heeft voor de klant;
  • Je bent op de zaterdagen beschikbaar en/of je bent minimaal 3 weken in de vakantie beschikbaar;
  • Jij zet graag dat stapje extra en stopt veel energie in je werk.

Wat bieden wij jou?

Dit ben jij

Je bent enthousiast en communicatief vaardig. Je beschikt over een hands on mentaliteit en weet van aanpakken.

Enthousiast geworden?

Stuur dan je motivatie en cv naar HR@chefsculinar.nl. Meer weten over deze functie neem dan contact op met Linda van Alken, HR Manager 024-7119852.

Bij Chefs Culinar zijn wij graag eerlijk en open. Vandaar dit verzoek: wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen