Heerkens, verrassend vers!

Maak kennis met onze vers partner uit Nistelrode. Dankzij Heerkens Vers hebben we bij CHEFS meer specialistische kennis in huis op het gebied van AGF. Gert-Jan en Mariëlle Heerkens spelen met hun team van ruim 90 medewerkers in op elke horecabehoefte. Door verser dan verse groente en fruit te leveren en een ongekende keuze aan verwerkt en verpakt groente en fruit. Zoals dat voor jou het gemakkelijkst is. Bekijk de bedrijfsfilm voor een kijkje in de verwerkingskeuken, waar jouw wens werkelijkheid wordt.

De 5 kernwaarden van Heerkens Vers

Assortiment

"Vers Verrassend Heerkens. Een belofte die we alleen maar kunnen waarmaken door ons uiterste best te doen. Elke dag weer. Voor restaurants, bistro’s, lunchrooms, sportkantines, cateraars en instellingskeukens. Ofwel dé foodprofessional die streeft naar de allerbeste kwaliteit groente en fruit. Om ervoor te zorgen dat we onze belofte aan u niet vergeten, hebben we de volgende vijf kernwaarden geformuleerd. ‘Vijf keer Vers Verrassend’"

Gevarieerd

“Wat je vers haalt is lekker”, dat is onze stelregel. En vers is pas echt vers als je het dichtbij haalt. Daarom vertrouwen we voor ons kernassortiment groenten en fruit op een aantal geselecteerde kwaliteitskwekers in de buurt. Maar ook voor de niet inheemse groente & fruitsoorten vertrouwen wij op partners die hun reputatie verdiend hebben. Dus, van aardbei tot zuurkool en van asperge tot zeekraal, wij leveren een groente- en fruitassortiment van a tot z. In de allerbeste verskwaliteit. Zodat u als foodprofessional alle vrijheid heeft om uw culinaire creativiteit maximaal te benutten.

Flexibel

Met regelmaat vragen we onze klanten wat we beter kunnen doen. Zo leergierig zijn we wel. Maar juist dan is het ook prettig om te horen dat klanten heel tevreden zijn. En daar zijn we best trots op. Wat er met kop en schouders bovenuit steekt, volgens onze klanten. Onze toeleverflexibiliteit! Vandaag besteld is morgen vers bij u. En als het moet, dan maken we er een dagspoedje van. Of het nu gaat om één locatie of meerdere locaties in de verre regio. Dankzij ons koelvers transport wordt uw versbestelling in perfecte staat afgeleverd.

Meedenkend

De smaaksensatie en combinaties die met je groenten en fruit kunt creëren zijn eindeloos. Toch vergt het veel kennis om de culinaire mogelijkheden met groenten en fruit optimaal te benutten. Gelukkig beschikken we in ons team over de juiste expertise om met u als kok- en foodprofessional mee te denken. Bij de samenstelling van originele en creatieve groentegerechten of om uit te leggen wat de specifieke kenmerken zijn van een 'nieuwe' groente. Deze kennis delen we graag met u. Via onze website, onze nieuwsbrief en soms zelfs met inspirerende workshops. Zo staat u er nooit alleen voor.

Goed

Goed bezig! Een compliment dat we regelmatig uitdelen aan bijvoorbeeld een medewerker die een stapje extra zet. In onze overtuiging is dat ook de basis van onze groei en succes. Dat stapje extra zetten we graag voor onze klanten. Dat gecombineerd met de constante kwaliteit van ons uitgebreide assortiment groenten en fruit en de aandacht voor een stipte en snelle levering is volgens ons het recept voor een tevreden klant.