Recepten
alle recepten

Gevuld brood

hoofdgerecht

gevuld brood van de gril
gevuld brood van de gril
gevuld brood van de gril
Voedingswaarden (per portie)
  • Kilojoule: 8183,0
  • Kilocalorieën: 1949,0
  • Vetten: 76,4
  • ... waarvan verzadigde vetzuren: 2,4
  • Koolhydraten: 227,4
  • ... waarvan suikers: 0,3
  • Eiwitten: 79,6
  • Zout: 1,4
Kok: Christoph Koscielniak, CHEFS CULINAR

Bereiding en ingrediënten Aantal porties: 10 / Portiegrootte: 1000 g

Ingrediënten
  • 4,5 kgwalnotenbrood (diepvries)
  • 50 ggerookte knoflook
  • 250 gzongedroogde tomaten
  • 250 gbacon
  • 20 gbasilicum
  • 20 grozemarijn
  • 350 gGrana Padano

Gevuld brood van de gril

Snijd de bovenkant van het brood met een zaagmes rondom ongeveer 3 cm in. Wrik vervolgens de bovenkant van het brood. Vul het brood met de knoflookteentjes, tomaten, mozzarella en bacon. Steek er basilicumblaadjes en rozemarijn tussen en bestrooi het geheel met Grana Padano. 

Allergenen:
Glutenbevattende granen, Noten, Melk, Lactose, Ei
Chefs tip
Gril het brood in een dichtgeklapte barbecue of in de oven tot de kaas gesmolten is, de bacon knapperig en de kruiden hun geur afgeven.
Serveertip
Snijd het brood in stukken en serveer warm.