Recepten
alle recepten

Geroosterde garnalen

voorgerecht

geroosterde garnalen
geroosterde garnalen
geroosterde garnalen
geroosterde garnalen
geroosterde garnalen

Bereiding en ingrediënten

Ingrediënten
  • 100 mlolijfolie
  • 1 gvenkelzaad
  • 1 glaurier
  • 2 gzwarte peper
  • 1 gpiment
  • 2 grozemarijn
  • 900 gblack tiger garnalen
  • 300 gserranoham
  • 800 gantipasti (gevulde rode en groene pepers, gevulde cocktailtomaten)
  • 200 gboerenkool

Garnalen, ham en antipasti

Meng de olijfolie met de kruiden in een vacuumzak en laat deze 24 uur staan bij een temperatuur van 65 graden. Laat de olie vervolgens door een fijne zeef passeren. Dep de garnalen droog en bak ze in de olie in de pan. 

Leg de plakken ham op een bakplaat en zet deze in een oven bij 70 graden tot de ham knapperig wordt. Als alternatief kan de ham langzaam in een pan worden gebakken zonder olie. 

Haal de antipasti uit de olie en laat ze goed uitlekken. Bereid de boerenkool voor om te serveren. 

Allergenen:
Schaaldieren, Lactose, Melk
Serveertip
Leg de boerenkool in een mooi schaaltje. Prik de antipasti om en om met de garnalen aan een spies en leg deze in/op het schaaltje. Garneer met de ham.
sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen