Recepten
alle recepten

Flammkuchen met salsiccia en burrata

snack

flammkuchen
flammkuchen catering
flammkuchen

Bereiding en ingrediënten

Ingrediënten
  • 1 kgbraadworst (chorizo)
  • 30 mlmilde olijfolie
  • 350 gcherrytomaten
  • 30 ggladde peterselie
  • 1,2 kgflammkuchen deeg
  • 800 gcrème fraîche (38% vet)
  • 500 gburrata mozzarella

Flammkuchen met salsiccia en burrata

Bak de worst in olijfolie aan. Snijd de cherrytomaten in kwarten en hak de peterselie fijn. Rol het flammkuchen deeg in de gewenste vorm uit en bestrijk gelijkmatig met de crème fraîche. Laat hierbij ca. 1 cm vrij aan de rand. Verdeel de gebakken worst en cherrytomaten over de flammkuchen in de oven op 230 graden gaar. 

Allergenen:
Glutenbevattende granen, Lactose, Melk
Serveertip
Serveer de flammkuchen op een houten plank. Leg de burrata in zijn geheel erop en garneer met gehakte peterselie.
sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen