terug naar overzicht

EMBALLAGE MEDEWERKER

Wat ga je doen bij Chefs?

Jij komt te werken in het retoursorteercentrum. Hier komen de hele dag door vrachtwagens binnen, dat betekent dus flink doorwerken anders komt de boel vast te staan. Dagelijks komen er meer dan 800 rolcontainers, 1200 lege kratten, lege flessen en overige emballage binnen! Om dit allemaal in goede banen te leiden en orde in het magazijn te bewaren, ga jij je bezighouden met:

  • het legen van rolcontainers met emballage-kratten;
  • verwijderen van stickers en rommel in de teruggekomen emballage; 
  • het sorteren en controleren van emballage zoals flessen en kratten;
  • het op de juiste plek leggen van pallets.

Is alle emballage gesorteerd en trek je de deur dicht achter een opgeruimd magazijn? Dan kan jij met een gerust gevoel naar huis!

Moet jij dit allemaal alleen doen? Nee, zeker niet! Je werkt samen in een team, dus het is belangrijk dat je graag samenwerkt met collega's. 

Wie ben jij?

Je bent flexibel, handig en niet onbelangrijk: lekker positief ingesteld! Zie jij iets fout gaan? Dit pak je proactief aan en los je meteen op!

Je wordt onderdeel van de dagploeg, daarom ben je flexibel beschikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 18:00. De wereld van food draait altijd door, dus het is voor jou geen probleem om af en toe in weekenden en op feestdagen flexibel beschikbaar te zijn. 

Wat krijg je van ons?

Allereerst: een passend salaris, wel zo prettig! Omdat je in een gekoelde ruimte werkt profiteer jij van koeltoeslag naast je basis salaris. Je geniet van 25 vakantiedagen en daarnaast bieden we je een moderne werkplek in een groeiend bedrijf. Tot slot, niet onbelangrijk: een leuke werksfeer in een team met enthousiastelingen die elke dag opnieuw streven naar het afleveren van hoogwaardige service voor onze klanten.

Waar kom jij terecht?

Wij zijn Chefs Culinar! Totaalleverancier in Vers, Food en aanverwante non-food producten. Door jarenlange ervaring is ons moederbedrijf in Duitsland uitgegroeid tot marktleider. Sinds enkele jaren is de stap gezet richting de Nederlandse markt. Vanuit Nijmegen leveren wij aan onze klanten in de horeca, catering, fastservice en leisure. Met ons brede assortiment van verse groente en fruit, vis en vlees, volledig in eigen beheer, onderscheiden we ons in de markt van horecagroothandels. Met krap tien jaar op de teller op de Nederlandse markt en een gloednieuwe slagerij, visverwerking en inspiratiecentrum is ons bedrijf volop in beweging.

Bij Chefs zijn we trots op het mooiste vak van de wereld! Jij ook?

En, kom jij ons team versterken?

Stuur je CV en motivatie naar HR@chefsculinar.nl!

Bij vragen over de vacature kan je contact opnemen met Gerald Derks, Manager Transport & Logistiek (024 711 98 67). Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Stuur je cv!

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen