Recepten
alle recepten

Coquilles met mini rode bieten en mini venkel

Coquilles

Bereiding en ingrediënten

Ingrediënten
  • 250 gbloemkool
  • 50 mlslagroom
  • 200 gmini rode bieten
  • 200 gmini venkel
  • 12 stcoquilles
  • 1 elboter
  • 1 stappel
  • 1 bakjeborage cress
  • 1 bakjeeetbare bloemen

Koken met minigroenten!

Bereiding:
1. Snijd de bloemkool in roosjes en kook ze in ca. 8 minuten gaar. Giet af, voeg de slagroom toe en pureer met de staafmixer tot een gladde puree. Breng op smaak met peper en zout.
2. Kook de bieten in ca. 8 minuten in beetgaar. Kook ook de venkel in een aparte pan in ca. 5 minuten beetgaar. Halveer de bieten en venkel in de lengte.
3. Dep de coquilles droog met keukenpapier. Verhit de boter in een koekenpan en bak de coquilles op hoog vuur in ca. 4 minuten goudbruin. Keer ze halverwege.
4. Snijd ondertussen de appel in kleine blokjes van ca. 5 mm. Verwarm de bloemkoolpuree in een steelpan. Veeg of schep met een lepel de bloemkoolpuree over de warme borden.
5. Verdeel de venkel, bieten, coquilles en appel over de bloemkoolpuree. Decoreer met de cress en bloemen.

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen