Chauffeur
terug naar overzicht

Chauffeur

Wij zijn Chefs Culinar, totaalleverancier in Vers, Food, Non-food producten. Door jarenlange ervaring is ons moederbedrijf in Duitsland uitgegroeid tot marktleider. Sinds enkele jaren is de stap gezet richting de Nederlandse markt. Vanuit Nijmegen leveren wij aan onze relaties in de horeca, catering en zorg. Met ons brede assortiment van verse groente en fruit, vis en vlees, volledig in eigen beheer, onderscheiden we ons in de markt van horecagroothandels. Met krap acht jaar op de teller op de Nederlandse markt en een gloednieuwe slagerij, visverwerking en inspiratiecentrum in aanbouw is ons bedrijf volop in beweging. Ben jij die Chauffeur die Chefs Culinar als dé versgroothandel van Nederland samen met ons neer wil zetten?

Dit ga je doen:

Als chauffeur ben je het visitekaartje van ons bedrijf. Je bent één van de vaste contactpersonen voor de klant. Je hebt zoveel mogelijk een eigen route, waardoor er echt een band ontstaat met de klant. Het is jouw taak om de klanten blij te maken door bestellingen correct en tijdig af te leveren met een grote glimlach en een flinke portie service.

Het gaat om een fulltime functie van 40 uur. De werkzaamheden zijn flexibel voor 5 dagen in de week van maandag t/m zaterdag. De aanvangstijd is tussen 04.00 uur en 07.00 uur. Flexibiliteit is daarom een vereiste.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent een teamplayer.
  • Je bent flexibel inzetbaar.
  • Je bent in bezit van Rijbewijs C en code 95.
  • Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht.

Wat bieden wij jou?

  • Een afwisselende baan bij een groeiend bedrijf
  • Een leuke werksfeer met een enthousiast team
  • Een marktconform salaris

Enthousiast?

Stuur je motivatie en cv naar HR @chefsculinar.nl. Voor vragen kan je bellen met Linda van Alken, HR Manager via 024-7119852.

Bij Chefs Culinar zijn wij graag eerlijk en open. Vandaar dit verzoek: wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

Stuur je motivatie en cv

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen