Recepten
alle recepten

Blauwschimmelkaas en chocolade op peer

Voorgerecht

Blauwschimmelkaas en chocolade op peer
Blauwschimmelkaas en chocolade op peer

Bereiding en ingrediënten

Ingrediënten
  • 150 gblauwschimmelkaas (60% vet)
  • 6 gpure chocolade callets
  • 250 gpeer
  • 10 gcitroen
  • 20 grode aalbessen

Blauwschimmelkaas en chocolade op peer

Snijd de blauwschimmelkaas in hapklare stukken en smelt de pure chocolade callets in een waterbad. Was de peren, snijd ze in partjes en verwijder de pitten. Pers de citroen en meng het sap met een beetje water in een kom. Haal hier de perenpartjes doorheen.

Gebruik een satéprikker en prik bovenop een aalbes, vervolgens een stuk blauwschimmelkaas en prik dit op een stuk peer.

Maak een spuitzakje van bakpapier en vul deze met de warme chocolade. Garneer de peren met de chocolade.

Allergenen:
Melk, Soja
Serveertip
Serveer de afgewerkte hapjes op een mooie schaal of plank.
sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen