terug naar overzicht

ASSISTENT TEAMLEIDER LOGISTIEK AVOND/NACHT

Wat ga jij doen bij Chefs?

De wereld van food staat nooit stil, daarom wordt er in de avond hard gewerkt door onze logistieke ploeg! Met z’n allen zorgen zij ervoor dat alle orders klaar staan om de volgende dag vervoerd te worden naar onze klanten.

Je komt te werken in het hart van onze organisatie: het magazijn. Hier staan meer dan 40.000 verschillende producten en orders voor een groot aantal klanten op een oppervlakte van meer dan 15.000 m2! Na een gezamenlijke opstart met je ploeg, kan je niet wachten om aan de slag te gaan. Je sjeest door het magazijn om orders te verzamelen en controleert of de rolcontainers uit verschillende magazijnen bij de juiste klant en route staan.

Als Assistent Teamleider Logistiek ondersteun jij de Teamleiders en samen met hen begeleid jij het team. Naast je dagelijkse werkzaamheden is het jouw verantwoordelijkheid om er voor te zorgen dat alles reilt en zeilt in het magazijn. Je bewaakt de uitvoering van werkzaamheden, houdt toezicht op veiligheidsvoorschriften en begeleidt nieuwe medewerkers. Wanneer de Teamleider er niet is, neem jij zijn taken over.

Werktijden

Op dit moment werkt de avondploeg van 16:00 tot 01:00. Door de groei van onze organisatie gaan wij ons logistieke proces uitbreiden naar een extra shift in de nacht van 22:00 tot 07:00. Dit betekent dat er een 2 ploegendienst zal ontstaan waarbij de avondshift en nachtshift elkaar af zullen gaan wisselen. Daarom sta je er voor open om in de toekomst ploegendienst te draaien waarbij je de avond en nacht afwisselt. De wereld van food draait altijd door, dus het is voor jou geen probleem om op zondagen en feestdagen flexibel beschikbaar te zijn.

Wie ben jij?

 • Je hebt een mbo-opleiding in de richting van Logistiek afgerond.
 • Je hebt ervaring opgedaan in het magazijn, bij voorkeur in een DC. Door de ervaring die je op hebt gedaan heb je kennis van logistieke processen.
 • Je bent flexibel, handig en niet onbelangrijk: lekker positief ingesteld!
 • Heb jij een Reachtruck certificaat? Dan is dat mooi meegenomen.
 • In het magazijn kan er veel op je afkomen, jij kan daarom goed overzicht houden en prioriteiten stellen.
 • Zie jij iets fout gaan? Dit pak je proactief aan en los je meteen op!
 • Bij Chefs Culinar hebben we samen één doel: een tevreden klant! Een tevreden klant begint bij een goede service, daarom maak jij met jouw klantgerichtheid het verschil.

Wat krijg je van ons?

 • Allereerst: een passend salaris, wel zo prettig! Uiteraard ontvang je extra toeslagen voor het werken in de avonduren.
 • Je geniet van 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.
 • Opleidingsmogelijkheden om jouw kwaliteiten verder te ontwikkelen.
 • 10% personeelskorting op ons assortiment.
 • Je komt te werken in een gloednieuw magazijn dat van alle gemakken is voorzien.
 • Tot slot, niet onbelangrijk: een leuke werksfeer in een team met enthousiastelingen die elke dag opnieuw streven naar het afleveren van hoogwaardige service voor onze klanten.

Waar kom jij terecht?

Wij zijn Chefs Culinar! Totaalleverancier in Vers, Food, Non-food producten. Door jarenlange ervaring is ons moederbedrijf in Duitsland uitgegroeid tot marktleider. Sinds enkele jaren is de stap gezet richting de Nederlandse markt. Vanuit Nijmegen leveren wij aan onze klanten in de horeca, catering, fastservice en leisure. Met ons brede assortiment van verse groente en fruit, vis en vlees, volledig in eigen beheer, onderscheiden we ons in de markt van horecagroothandels. Met krap negen jaar op de teller op de Nederlandse markt en een gloednieuwe slagerij, visverwerking en inspiratiecentrum is ons bedrijf volop in beweging.

Bij Chefs zijn wij trots op het mooiste vak van de wereld! Jij ook?

En, ga jij deze uitdaging aan?

Stuur je CV en motivatie naar HR@chefsculinar.nl!

Bij vragen over de vacature kan je contact opnemen met Gerald Derks, Manager Transport & Logistiek (024 711 98 01). Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Marjet van Leeuwen, HR Adviseur (024 711 98 50). Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Stuur je cv en motivatie!

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen