terug naar overzicht

ACCOUNTMANAGER REGIO UTRECHT

Wij zijn Chefs Culinar! Totaalleverancier in Vers, Food en aanverwante Non-food producten. Door jarenlange ervaring is ons moederbedrijf in Duitsland uitgegroeid tot marktleider. Sinds enkele jaren is de stap gezet richting de Nederlandse markt. Vanuit Nijmegen leveren wij aan onze klanten in de horeca, catering, fastservice en leisure. Met ons brede assortiment van verse groente en fruit, vis en vlees, volledig in eigen beheer, onderscheiden we ons in de markt van horecagroothandels. Met krap negen jaar op de teller op de Nederlandse markt en een gloednieuwe slagerij, visverwerking en inspiratiecentrum is ons bedrijf volop in beweging.

Bij Chefs zijn wij trots op het mooiste vak van de wereld! Jij ook?

Wat ga jij doen bij Chefs?

Jij gaat Chefs verder op de kaart zetten! Onze uitvalsbasis is in Nijmegen, maar dit betekent niet dat onze ambities niet verder rijken. Chefs groeit hard en om deze groei voort te zetten zijn wij op zoek naar versterking in de randstad/regio Utrecht.

Als accountmanager houd jij je bezig met het vinden, boeien én binden van (nieuwe) relaties in de horeca sector. Dit betekent dat je de ene dag onderweg bent naar een prospect of nieuwe relatie om hen te adviseren en enthousiasmeren over onze dienstverlening. De volgende dag nodig je een bestaande relatie uit in Chefs Inspiration: dé plek om ze onder te dompelen in de wereld van food, ze te inspireren over trends van de toekomst en hun behoeftes te achterhalen.   

Je zoekt zowel extern als intern goede samenwerkingen op: samen met je collega’s van Sales Support ben jij namelijk verantwoordelijk voor juiste offertes voor jouw prospects. Je onderhandelt over prijzen en condities met als doel een duurzame samenwerking. Is de handtekening gezet?! Dan zorg jij voor de juiste interne afstemming en borging met betrekking tot prijzen, het assortiment, logistieke processen en transport voor een optimale service richting jouw nieuwe relatie.  

Wat breng jij mee?

 • Je beschikt over hbo-diploma en hebt meerdere jaren relevante werkervaring als accountmanager;
 • Bij voorkeur heb jij je eerdere ervaring opgedaan in de Foodservice markt (horeca, fastservice, leisure of catering) waardoor je een netwerk hebt in deze sector;
 • Jouw positieve uitstraling en enthousiasme helpen je in onderhandelingen en hierdoor ben je goed in het creëren van win-win situaties voor zowel Chefs als onze relaties;
 • Je bent niet vies van ondernemen en pionieren, integendeel: ‘nee’ is voor jou geen optie en je gaat altijd op zoek naar mogelijkheden hoe het wél kan;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling,
 • Niet onbelangrijk: je hebt affiniteit met horeca én een passie voor Food!

Wat krijg je van ons?

Bij Chefs streven we elke dag naar het beste resultaat om zo de verwachtingen van onze klanten te kunnen overtreffen. Tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten, daarom krijg je van ons:

 • Een passend salaris en bonusregeling;
 • Een lease-auto, laptop en telefoon van de zaak;
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband voor een goede werk-privé balans;
 • Personeelskorting op ons assortiment;
 • Een moderne werkplek, in een gloednieuw pand mét een fantastisch inspiratiecentrum!;
 • Een belangrijke positie in een groeiend (internationaal) bedrijf, dus je mag er vanuit gaan dat dit een baan met toekomst is;
 • Om de groei en professionalisering van de organisatie te blijven realiseren, krijg jij veel ruimte, vrijheid en verantwoordelijkheid in jouw functie;
 • Tot slot en zeker niet onbelangrijk: je komt terecht in een leuk team vol enthousiastelingen die elke dag voor elkaar én onze klanten klaar staan! Zo behalen we mooie successen!

Wij kunnen niet wachten om je te leren kennen!

Stuur je CV en motivatie naar HR@chefsculinar.nl!

Bij vragen over de vacature kan je contact opnemen met Jörgen Branje, Sales Manager (06 293 490 43).  Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Marjet van Leeuwen, HR Adviseur (024 711 98 50). Wij kijken uit naar je sollicitatie!

 

Stuur je cv en motivatie!

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen