Recepten
alle recepten

Mosterdboter

Mosterdboter

Bereiding en ingrediënten

Ingrediënten
  • 12 gknoflook
  • 900 gboter
  • 90 ggrove mosterd
  • 10 gzout
  • 3 ggemalen, witte peper

Mosterdboter

Pel de knoflook en snijd hem fijn. Breng de boter op kamertemperatuur.

Mix de boter, mosterd, knoflook, peper en zout tot een luchtige massa in een keukenmachine. Portioneer de mosterdboter en bewaar hem in de koeling.

Allergenen:
Melk, Lactose, Mosterd, Sulfiet
Chefs tip
Gebruik de mosterboter om mee te koken, kruiden of binden. Of serveer hem als dip bij groente, vis en vlees.
sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen